Poslovna konferenca - »Poslovanje z Republiko Zambijo«, Ljubljana

Poslovna konferenca - »Poslovanje z Republiko Zambijo«, Ljubljana

26. 06. 2019

Datum: 3. julij 2019, ob 15. uri

Kraj: v poslovni stavbi ICPE (mala konferenčna dvorana / 1. nadstropje), Dunajska cesta 104, Ljubljana

Slovenski poslovni klub Zambija vas vabi na poslovno konferenco na temo: »Poslovanje z Republiko Zambijo«, ki bo potekala v sredo, 3. julija 2019, ob 15. uri v poslovni stavbi ICPE (mala konferenčna dvorana / 1. nadstropje), Dunajska cesta 104, Ljubljana.

Dogodek je namenjen slovenskim poslovnežem, saj sodelujoča zambijska podjetja prihajajo v Slovenijo z namenom iskanja različnih oblik trgovinskega in poslovnega sodelovanja z zainteresiranimi slovenskimi podjetji.

Program:

15:00 - 15:15

Damjan Zonta, predsednik Slovenskega poslovnega kluba - Otvoritev in uvodni govor, predstavitev Poslovnega kluba.

15:15 - 15:35

Gregor Mwalulu, poslovnež iz republike Zambije - Predstavitev lastnega podjetja v Zambiji, ki se ukvarja s solarno tehnologijo in naložbami v učinkovito rabo obnovljive energije, predstavitev projektov, ki so zanimivi za slovenska podjetja.

15:35 - 16:05

Andrea Mwalulu, svetovalka s področja izobraževanja otrok in odraslih - Predstavitev delovanja izobraževalnega in zdravstvenega sistema v Republiki Zambiji, predstavitev poslovnih priložnosti za slovenska podjetja s področja izobraževanja in zdravstva.

16:05 - 16:35

Stane Štefančič, direktor podjetja Genis d.o.o. - predstavitev izkušenj pri poslovanju na zambijskem  trgu, glavni izzivi, ovire, priložnosti in pobude.

16:35 -

B2B poslovna srečanja ob pogostitvi.

Prijava: Prosijo vas, da svojo udeležbo potrdite po e-naslov: info@slo-zambia.com.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj