Skupinski sejemski nastop na sejmu ANUGA, Köln, Nemčija

Skupinski sejemski nastop na sejmu ANUGA, Köln, Nemčija

14. 12. 2010

Datum: 8. - 12. oktober 2011

Kraj: Köln, Nemčija

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinski sejemski nastop na sejmu ANUGA, ki bo potekal od 08. do 12. oktobra 2011 v Kölnu, Nemčija. ANUGA je eden pomembnejših sejmov s področja prehrambene industrije v Evropi. V letu 2009 se je na sejmu predstavilo 6230 razstavljavcev iz 98 držav, sejem pa je obiskalo 149.000 obiskovalcev iz 180 držav.

Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov s področja prehrambene industrije. Produktne skupine izdelkov na sejmu Anuga so: bio prehrambeni izdelki (organic), sveži in ohlajeni prehrambeni izdelki, meso, zmrznjena hrana, mlečni izdelki, pekarstvo, kruh in peciva, vroči napitki, pijače, zdrava prehrana, ketering.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: http://www.anuga.com/.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu ANUGA, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 40.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške (vpis v sejemski katalog, tehnični priključki, sejemske pristojbine) krijejo podjetja sama.

Prijave: Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Izpolnjen prijavni obrazec pošljite najkasneje do petka, 17. decembra 2010.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije lahko pokličete:

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj