Skupinski sejemski nastop na sejmu MEE – MIDDLE EAST ELECTRICITY, Dubaj, ZAE

Skupinski sejemski nastop na sejmu MEE – MIDDLE EAST ELECTRICITY, Dubaj, ZAE

14. 12. 2010

Datum: 8. - 10. februar 2011

Kraj: Dubaj, ZAE

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinski sejemski nastop na sejmu MEE - MIDDLE EAST ELECTRICITY, ki bo potekal od 8. do 10. februarja 2011 v Dubaju, ZAE. MEE - MIDDLE EAST ELECTRICITY je največji sejemski dogodek s področja energetike na Bližnjem Vzhodu. V letu 2010 se je na sejmu predstavilo 839 razstavljavcev iz 58 držav, sejem je obiskalo 14.000 poslovnih obiskovalcev iz 111 držav.

Na sejmu se predstavljajo izdelki, tehnologije in storitve s področja energetike in obnovljivih virov energije: proizvodnja energije, prenosi in distribucija energije, inštrumenti za nadzor in naprave za kontrolo, elektronika, osvetljevanje, obnovljivi viri energije, zemeljski plin, voda.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: http://www.middleeastelectricity.com/.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu MEE - MIDDLE EAST ELECTRICITY, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 30.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške (vpis v sejemski katalog, tehnični priključki, sejemske pristojbine) krijejo podjetja sama.

Prijave: Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Izpolnjen prijavni obrazec pošljite najkasneje do petka, 17. decembra 2010.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije lahko pokličete:

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj