Enodnevna gospodarska delegacija za odpiranje poslovnih priložnosti med podjetji Hrvaške in Slovenije v Varaždinu (Hrvaška)

Enodnevna gospodarska delegacija za odpiranje poslovnih priložnosti med podjetji Hrvaške in Slovenije v Varaždinu (Hrvaška)

28. 05. 2019

Datum: 7. junij 2019, od 8. do 16. ure

Kraj: Varaždin, Hrvaška

Štajerska gospodarska zbornica v sodelovanju z Županijsko zbornico Varaždin organizira enodnevno gospodarsko delegacijo za odpiranje poslovnih priložnosti med podjetji Hrvaške in Slovenije, ki se bo odvijala v Varaždinu dne, 7. junija 2019.

Jedro gospodarstva Varaždinske županije predstavlja predelovalna industrija, ki ustvarja 54% celotnega prihodka občine in ima velik vpliv na rast izvoza, kar se odraža v številnih mednarodno konkurenčnih podjetjih, uspešnih malih in srednje velikih podjetjih ter številnih tujih investitorjih, ki so prepoznali uspeh Varaždinskega gospodarstva. Od leta 2000 se je izvoz županije povečal kar za 3,7 krat, leta 2015 presega vrednost 8 milijard Kun in predstavlja 36% celotnih prihodkov županije, kar daje Varaždinski županiji atribut najbolj izvozne županije s 3 milijardami Kun izvoznega presežka. Skupen presežek Republike Hrvaške znaša 10 milijard Kun. Varaždinska županija je bila leta 2010 razglašena za najbolj konkurenčno županijo na Hrvaškem in to mesto od takrat ponosno zaseda še danes.

Bilateralno poslovno srečanja bo organizirano v obliki individualnih razgovorov med podjetji.

Poslovna srečanja z vnaprej pripravljenimi individualnimi razgovori so odlična poslovna priložnost za navezovanje stikov in za izmenjavo izkušenj ter poslovnih informacij.

Program in nadaljnje aktivnosti v zvezi s potovanjem vam bodo sporočili naknadno.

Udeležba je brezplačna.

Vabijo vas, da se udeležite poslovnega srečanja ter vaš interes in prijavo potrdite z izpolnjenim prijavnim obrazcem najkasneje do 24. maja 2019 ali na e-naslov: marko.nemsak@stajerskagz.si.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj