Brezplačna delavnica - »Zavzetost zaposlenih in kakšne kompetence potrebujejo«, Maribor

Brezplačna delavnica - »Zavzetost zaposlenih in kakšne kompetence potrebujejo«, Maribor

21. 05. 2019

Datum: 23. maj 2019, ob 14. uri

Kraj: Andragoški zavod Maribor-Ljudska univerza (učilnica 201), Maistrova ulica 5, Maribor

Andragoški zavod in Društvo kadrovskih delavcev Maribora, Lenarta in Slovenske Bistrice in Zaposlitveni center Avantus vas v Tednu vseživljenjskega učenja vabijo na brezplačno aktivno delavnico  - »Zavzetost zaposlenih in kakšne kompetence potrebujejo«, ki bo potekala v četrtek, 23. maja 2019, ob 14. uri na Andragoškem zavodu Maribor-Ljudski univerzi (učilnica 201), Maistrova ulica 5, v Mariboru.

  • Kaj je zavzetost?
  • Kako zavzeti so vaši sodelavci?
  • Kako jih motivirati?
  • Kakšne kompetence potrebujejo za večjo zavzetost?
  • Kako in kje pridobiti manjkajoče kompetence?

Na ta vprašanja bosta odgovorili gospa Helen Hošpel in gospa Irena Urankar.

Helena Hošpel je psihoterapevtka, motivatorka in predavateljica mehkih veščin, ki svoje znanje podaja na podlagi dolgoletnih izkušenj pri delu z upravljanjem s človeškimi viri.

Predavanje bo praktično naravnano in sproščeno, zaželena bodo vprašanja in kritično razmišljanje. Njeno temeljno poslanstvo je razvijanje posameznikove osebnosti in njegovih potencialov. Predava ljudem vseh starosti in profilov tako v gospodarstvu, kot tudi različnim ranljivim skupinam, ki potrebujejo pomoč pri vključevanju na trg delovne sile. Aktivno je vključena je v nacionalne in evropske projekte. Svoje teoretično znanje je pridobivala na Univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju.

Irena Urankar je direktorica Andragoškega zavoda Maribor-Ljudske univerze. Zavod se v zadnjih letih intenzivneje ukvarja z izobraževanjem in svetovanjem o možnostih izobraževanja zaposlenim ter sodeluje v številnih projektih MIZŠ, ESS in tudi mednarodnih projektih.

Delavnico bo povezovala in moderirala mag. Mirjana Ivanuša-Bezjak.

Udeležba na dogodku je brezplačna. Če se dogodka ne morete udeležiti, prepustite rezervirano mesto svojemu sodelavcu ali znancu, ki ga tema zanima.

Delavnica bo trajala predvidoma do 16. ure.

Vabljeni na ogled FB strani društva.

Ne prezrite tudi Kodeksa etike kadrovskih strokovnjakov Slovenije.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj