Brezplačni dogodek - »Cerkno ZA zeleni turizem«, Cerkno

Brezplačni dogodek - »Cerkno ZA zeleni turizem«, Cerkno

14. 05. 2019

Datum: 16. maj 2019, ob 17. uri

Kraj: Hotel Cerkno, Sedejev trg 8, Cerkno

S priključitvijo k Zeleni shemi slovenskega turizma, so se leta 2016 kot destinacija zavezali k trajnostnemu delovanju. Nadgradnja turistične ponudbe v skladu s trajnostnim razvojem jim predstavlja velik izziv. Potencial prepoznavajo v kreiranju novih zgodb in oblikovanju inovativnih turističnih produktov, ki bodo v destinacijo pripeljali več obiskovalcev tudi izven zimske sezone.

Na dogodku boste:

  • Spoznali podjetniško idejo KUL-tura na Cerkljanskem - turistični produkt, s katerim se je ekipa osnovnošolcev OŠ Cerkno uvrstila med 10 polfinalistov na vseslovenskem podjetniškem tekmovanju POPRI.
  • Slišali vse o natečajih za spodbujanje inovativnosti v slovenskem turizmu (Snovalec, Sejalec). Kratko predstavitev bo izvedla Tina Hedi Zakonjšek iz Zavoda Novi turizem.
  • Izvedeli kako oblikovati inovativni turistični produkt. Na predavanju boste spoznali osnovne smernice inovativnega razmišljanja; izvedeli kakšna je pomembnost poznavanja trendov v turistični industriji ter v življenjskih slogih turistov in kako navedeno vpeti v svet turistične ponudbe ter oblikovanja turističnih doživetij, tudi s pomočjo primerov dobre prakse. Predaval bo dr. Andrej Pompe, direktor izobraževalne ustanove Brand Business School.

Več o dogodku

Po uradnem delu dogodka, vabljeni tudi na sproščeno druženje ob zelenih prigrizkih Hotela Cerkno.

Predvideno trajanje dogodka je dve uri in pol.

Udeležba je brezplačna.

Prijava:Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na e-naslovu: minca.slakonja@visitcerkno.si ali po telefonu na številki: 064 277 696. Število mest je omejeno. Prijave zbirajo do zasedbe prostih mest.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj