Tehnološko stičišče v okviru 5. SFI

Tehnološko stičišče v okviru 5. SFI

23. 11. 2010

Vir in informacije: Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI), http://www.japti.si/

Vabljeni na brezplačna svetovanja – Izkoristite možnost brezplačnega svetovanja v Tehnološkem stičišču

V okviru 5. Slovenskega foruma inovacij, ki bo potekal 2. in 3. decembra 2010 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, bodo potekale delavnice, predavanja in okrogle mize namenjene podjetnim in inovativnim posameznikom.

Program smo razdelili v štiri vsebinske sklope, ki bodo potekali vzporedno in so namenjeni različnim ciljnim skupinam.

Tudi letos bodo udeleženci lahko izkoristili možnost brezplačnega svetovanja v Tehnološkem stičišču.

V sklopu tehnološkega stičišča sodeluje več kot 20 tehnoloških svetovalcev ki so visoko specializirani in z dolgoletnimi izkušnjami na svojem področju dela. V 2 dneh: 2. in 3. decembra 2010 vam bodo na enournih sestankih pomagali rešiti vaš tehnični problem, vas ustrezno tehnično teoretično ali praktično usmerili, ponudili možne pristope, vas povezali z morebitnimi tehnološkimi partnerji. Namen tehnološkega stičišča je omogočiti strokovno tehnično-tehnološko svetovanje po principu "ena na ena". Svetovanje je brezplačno.

Strokovnjaki so iz področij avtomobilske industrije, ekologije, elektroindustrije, elektronike, avtomatizacije, energetike, informatike, telekomunikacij, računalništva, strojništva, lesne in pohištvene industrije, oblikovanja, plastičnih mas in predelovalne industrije.

Seznam strokovnjakov najdete tukaj. Na tej povezavi si lahko ogledate profile svetovalcev-strokovnjakov ter se prijavite na individualne sestanke z njimi.

Prijava v stičišče je možna do vključno 30. novembra 2010 oz. do zasedenosti prostih terminov in poteka preko portala Forum inovacij, za prijavo pa morate biti registrirani.

Dodatne informacije: Če želite dodatne informacije nam pišite na e-naslov: sfi@japti.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj