Brezplačni dogodek - »Lead generation ali kako povečati bazo kupcev«, Kočevje

Brezplačni dogodek - »Lead generation ali kako povečati bazo kupcev«, Kočevje

12. 03. 2019

Datum: 21. marec 2019, od 13. do 16. ure

Kraj: Podjetniški inkubator Kočevje

Podjetniški inkubator organizira brezplačni dogodek z naslovom: »Lead Generation«, ki ga bo vodil Igor Panjan.

Predavatelj Igor Panjan je direktor in solastnik Datafy.it. Datafy.it nudi storitve povečanja prepoznavnosti blagovne znamke na ciljnih trgih, pa vse do pomoči pri prodaji, kjer strankam najdejo prava podjetja in ključne osebe v teh podjetjih. Datafy.it sodeluje z več kot 700 podjetji iz celega sveta, med njimi so Microsoft, Siemens, gorenje, NLB, Petrol.

Julija 2017 je Datafy.it kot prvi startup v Evropi zaprl mednarodno angelsko investicijo 16 investitorjev iz 6 držav, kjer so pridobili investitorje iz Slovenije, Madžarske, Danske, Nemčije, Švice in Hong Konga.

Dogodek bo potekal v dveh delih. V prvem delu vam bo predavatelj predstavil kako iz Slovenije pridobiti več kot 700 strank iz celega sveta na primeru lastnega podjetja Datafy.it. V samo treh letih jim je iz Ljubljane uspelo pridobiti stranke iz Kitajske, ZDA in seveda Evrope.

V drugem delu dogodka, pa bodo z vami delili izkušnje kako pridobiti mednarodno investicijo ter izkušnje po investiciji oziroma vse pasti in kako se izogniti, da vam investitorji ne uničijo posla.

Več o dogodku

Prijave: E-prijavnico najdete tukaj.

Dodatne informacije:Andrej Mladenovič, e-naslov: andrej@inkubator-kocevje.si, GSM: 041 352 935.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj