Brezplačni tečaj programiranja - »Izdelava spletne strani« (osnovni 12 ur), Kočevje

Brezplačni tečaj programiranja - »Izdelava spletne strani« (osnovni 12 ur), Kočevje

05. 03. 2019

Datum: tečaj bo potekal vsako soboto od 9. marca do 13. aprila 2019, od 9. do 11. ure

Kraj: Gimnazija Kočevje

Na osnovnem tečaju izdelave spletnih strani boste spoznali kako deluje internet in prikazovanje spletnih strani, naučili se boste HTML - osnovna struktura spletne strani in kako jo zasnovati ter spoznali oblikovanje spletne strani s CSS, za konec pa še izdelavo spletne strani z orodjem Wordpress.

Osnovni tečaj obsega 6 srečanj. Tečaj bo potekal vsako soboto od 9. do 11. ure od 9. marca 2019 dalje. Število mest na tečaju je omejeno, zato pohitite s prijavo. Tisti, ki boste uspešno zaključili osnovni tečaj, se boste lahko naprej vpisali tudi na nadaljevalni tečaj, kjer boste spoznali osnove povezovanja z bazami podatkov in PHP programiranja spletnih strani.

Ta tečaj je v prvi vrsti namenjen mladim z željo, da se priučijo uporabe spletnih tehnologij. Danes to predstavlja osnovno znanje za ustvarjanje spletnih vsebin in raznih predstavitev. Za prijavo na tečaj ni potrebno predhodno znanje programiranja.

Jernej Pangeršič je študiral na Fakulteti za računalništvo v Ljubljani, nato pa svoj študij nadaljeval v ZDA. Kot direktor podjetniškega pospeševalnika Katapult je imel priložnost delati z veliko tehnološkimi podjetji, hkrati pa je redno vodil različne delavnice in tečaje. Različne delavnice programiranja izvaja že več kot 5 let.

Udeležba je brezplačna!

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj