5. Slovenski forum inovacij

5. Slovenski forum inovacij

23. 11. 2010

Datum: 2. in 3. december 2010

Kraj: Gospodarsko razstavišče v Ljubljani

JAPTI, javna agencija za podjetništvo in tuje investicije, s finančno podporo Ministrstva za gospodarstvo RS organizira 5. Slovenski forum inovacij, prvi in edini poslovni dogodek, ki na enem mestu združuje inovativni potencial Slovenije – podjetja, posameznike, raziskovalne institute, podporne institucije in drugo zainteresirano javnost.

V okviru 5. Slovenskega foruma inovacij, ki bo potekal 2. in 3. decembra 2010 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, bodo potekale delavnice, predavanja in okrogle mize namenjene podjetnim in inovativnim posameznikom ter vsem, ki jih to področje zanima.

Tematika izobraževalno-programskih sklopov je usmerjena k spodbujanju obiskovalcev k inovativnosti in iskanju rešitev, ki odgovarjajo na konkretne potrebe trga oz. kupcev in ki ustvarjajo dodano vrednost inovativnim izdelkom in storitvam.

Program smo razdelili v štiri vsebinske sklope, ki bodo potekali vzporedno in so namenjeni različnim ciljnim skupinam.

V sklopu 5. Slovenskega foruma inovacij bo potekalo tudi tehnološko in poslovno stičišče, kjer vam bodo svetovalci z različnih področij omogočili strokovno tehnično-tehnološko svetovanje po principu "ena na ena". Svetovanje je brezplačno. Potrebna je prijava.

Omogočen je PROST VSTOP za vse obiskovalce.

Dodatne informacije: Več informacij najdete na spletnem naslovu: http://www.foruminovacij.si/ oziroma nas lahko kontaktirate na e-naslov: sfi@japti.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj