Brezplačna delavnica - »Posebnosti pri obdavčitvi storitev in prodaji blaga na daljavo z DDV, vključno z novostmi v letu 2019«, Koper

Brezplačna delavnica - »Posebnosti pri obdavčitvi storitev in prodaji blaga na daljavo z DDV, vključno z novostmi v letu 2019«, Koper

26. 02. 2019

Datum: 5. marec 2019, od 9.00 do 13.15 ure

Kraj: Primorska gospodarska zbornica, Ferrarska ulica 2, Koper

SPOT svetovanje Obalno-kraške regije organizira brezplačno 5-urno delavnico na temo »Posebnosti pri obdavčitvi storitev in prodaji blaga na daljavo z DDV, vključno z novostmi v letu 2019«.

Na delavnici vas bodo seznanili, kdaj ste dolžni ob prejemu računa iz tujine narediti samoobdavčitev, kdaj od zaračunanih storitev obračunate DDV, katera je obvezna klavzula, ki jo morate napisati na račun, kdaj se morajo mali davčni zavezanci registrirati kot atipični zavezanci ipd. V praksi se namreč na področju obdavčitve storitev velikokrat pojavljajo nehotene napake.

Obravnavali bodo tudi spletno trgovino - prodajo blaga na daljavo. Opozorili vas bodo tudi na spremembe evropske direktive o DDV, izvedbene uredbe sveta EU in Zakona o DDV na področju storitev v letu 2019. Vse skupaj pa bodo popestrili z mnogimi primeri iz prakse.

Program delavnice

Udeležba je brezplačna.

Prijava:Prosijo vas, da se na delavnico prijavite najkasneje do ponedeljka, 4. marca 2019 na e-naslov: spot.obalnokraske@gmail.com.

Dodatne informacije: Dodatne informacije lahko dobite po telefonu na številki: (05) 662 58 34 oz. po e-pošti: spot.obalnokraske@gmail.com.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj