Razpis za oddajo prostorov interne restavracije - Maribor

Razpis za oddajo prostorov interne restavracije - Maribor

05. 02. 2019

Objavljeno: Uradni list RS, Št. 7, Datum: 1. 2. 2019, Stran: 160

Predmet razpisa: Predmet razpisa je oddaja prostorov interne restavracije v najem za zagotovitev prehrane zaposlenih in gostov RTV Slovenija.

Prostori se nahajajo v kletni etaži Regionalnega RTV centra Maribor (Ilichova 33, 2000 Maribor). Skupna velikost najemnih prostorov je 109 m2 (jedilnica 47 m2, kuhinja 18 m2, skladišča in garderoba 44 m2). Dostop do najemnih prostorov je samo iz notranjosti objekta, mimo glavnega vhoda Regionalnega RTV centra Maribor.

Naročnik nudi v uporabo vgrajeno opremo (električna in vodovodna napeljava, sistem prezračevanja, hlajenja in ogrevanja, razsvetljava, točilni pult in kuhinjska oprema).

Cena za najemnino prostorov je 50,00 EUR z vključenim DDV mesečno, stroški porabe energentov (elektrike, plina in vode), čiščenja jedilnice in odvoza odpadkov (razen bioloških) so določeni v pavšalnem znesku in znašajo 100,00 EUR z vključenim DDV mesečno in niso zajeti v najemnino prostorov.

Ponudnik bo moral na svoje stroške zagotoviti čiščenje prostorov kuhinje, skladišč in garderobe ter odvoz bioloških odpadkov.

Ponudnik bo moral zagotoviti naslednjo dopolnitev opreme najetih prostorov:

- jedilnica - prti, posode za sol in poper in jedilni servis (krožniki, jedilni pribor)

- točilnica - avtomat za kavo, kozarci, skodelice za kavo in čaj

- kuhinja - posoda in ostali pribor za pripravo hrane

- skladišče - hladilniki za pijačo.

Pogoji za prijavo na razpis:

  • Minimalni delovni čas restavracije s ponudbo pijač, toplih napitkov in tople prehrane je od ponedeljka do petka od 7. do 15. ure. Ob sobotah, nedeljah in praznikih je restavracija praviloma zaprta, razen v primerih posebnega dogovora. Vsaka sprememba delovnega časa mora biti vnaprej dogovorjena.
  • Ponudnik mora zagotoviti vsaj dve različni malici na dan, mesno in vegetarijansko, vsaj eno enolončnico, zaželena pa je tudi izbira jedi po naročilu in dodatna ponudba (enostaven zajtrk, rogljički, sendviči idr.), ponudba alkoholnih pijač ni dovoljena. Ponudnik mora zagotoviti možnost naročila za reprezentanco in po predhodnem dogovoru zagotoviti postrežbo pijače in tople prehrane za do 50 ljudi v prostorih RTV centra Maribor z lastnim jedilnim in ostalim priborom.

V prostorih RTV centra Maribor že obstaja ponudba iz avtomatov (sendvičev, kave, pijače ...), kar bo ostalo tudi po oddaji interne restavracije v najem.

Več

Razpisnik: RTV Slovenija, Regionalni center Maribor

Rok: Rok za oddajo ponudb je 14. 2. 2019, najkasneje do 10. ure.

Dodatne informacije: Ogled prostorov bo možen 6. 2. 2019 in 7. 2. 2019 od 11. do 12. ure, po najmanj enodnevni predhodni najavi.

Prijave za ogled sprejemajo 5. 2. 2019 in 6. 2. 2019 od 8. do 13. ure na telefonski številki: (02) 429-91-32.

Več: Več o javnem razpisu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj