5. Slovenski forum inovacij

5. Slovenski forum inovacij

16. 11. 2010

Datum: 2. in 3. decembra 2010

Kraj: Gospodarsko razstavišče v Ljubljani

V okviru 5. Slovenskega foruma inovacij bodo 2. in 3. decembra 2010 potekale delavnice, predavanja in okrogle mize namenjene podjetnim in inovativnim posameznikom ter vsem, ki jih to področje zanima. Omogočen je PROST VSTOP za vse obiskovalce.

Tematika izobraževalno-programskih sklopov 5. Slovenskega foruma inovacij je usmerjena k spodbujanju obiskovalcev k inovativnosti in iskanju rešitev, ki odgovarjajo na konkretne potrebe trga oz. kupcev in ki ustvarjajo dodano vrednost inovativnim izdelkom in storitvam. Program smo razdelili v štiri vsebinske sklope, ki bodo potekali vzporedno in so namenjeni različnim ciljnim skupinam:

Sklop 1: ODPRTI ODER

Strokovni komentator predstavitev inovacij: mag. Aleš Lisac.

Glavni moderator odprtega odra s komičnimi vložki bo Denis Avdič.

Sklop 2: MEDNARODNI PROGRAM

Mednarodni program je namenjen potencialnim podjetnikom, novonastalim podjetjem in podjetjem v rasti in razvoju, ki poslujejo ali načrtujejo poslovanje na tujih trgih.

Sklop 3: POSLOVNO - INOVACIJSKI PROGRAM

Poslovno - inovacijski program je namenjen potencialnim podjetnikom, novonastalim podjetjem in podjetjem v rasti in razvoju in je usmerjen k trženju inovacij s poudarkom na ključnih mehanizmih za ustvarjanje dodane vrednosti.

Sklop 4: PROGRAM ZA MLADE

Prvi dan programa za mlade je namenjen ciljni skupini študentov in mladih raziskovalcev, drugi dan so tematike prilagojene ciljni skupini dijakov.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj