Brezplačni posvet - »Davčne olajšave, ki jih lahko koristijo mala podjetja in S.P.-ji«, Celje

Brezplačni posvet - »Davčne olajšave, ki jih lahko koristijo mala podjetja in S.P.-ji«, Celje

22. 01. 2019

Datum: 11. februar 2019, od 15. do 16. ure

Kraj: RGZC, Ljubljanska 14, Celje

  • Poznate vse davčne olajšave, ki so vam na voljo za zmanjšanje vaše davčne osnove?
  • Poznate tudi vse kriterije za uveljavljanje posameznih davčnih olajšav in pogoje, ki jih morate pri tem izpolnjevati?

V kolikor želite izvedeti vse informacije o navedeni davčni tematiki, potem ne smete zamuditi brezplačnega posveta z naslovom: »Davčne olajšave, ki jih lahko koristijo mala podjetja in S.P.-ji«, ki bo potekal v ponedeljek, 11. februarja 2019, od 15. do 16. ure v prostorih RGZC, Ljubljanska 14, Celje.

Vsebina posveta:

Podjetja in samostojni podjetniki, ki v svojih poslovnih knjigah ob koncu poslovnega leta izkazujejo dobiček oziroma pozitivno davčno osnovo, lahko v davčnem obračunu uveljavljalo različne davčne olajšave in s tem zmanjšajo svojo davčno osnovo ter posledično davčno obveznost.

Pa poznate vse davčne olajšave, ki so vam na voljo za zmanjšanje vaše davčne osnove? Poznate tudi vse kriterije za uveljavljanje posameznih davčnih olajšav in  pogoje, ki jih morate pri tem izpolnjevati?

V kolikor želite izvedeti vse informacije o navedeni davčni tematiki, potem ne smete zamuditi brezplačnega posveta, kjer bodo podrobno predstavili vse davčne olajšave, vključno z vsemi specifikami le teh, hkrati pa bodo predstavili tudi nekaj zanimivih primerov iz prakse ter pojasnila finančnega organa v zvezi s tem.

Več o posvetu

Udeležba je brezplačna! Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Prijava: Prijave sprejemajo na e-naslov tjasa.muravec@unija.com (dopišite, da se prijavljate na posvet ter LOKACIJO posveta) ali na telefonski številki: (01) 360 20 64, najkasneje 2 dni pred posvetom.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj