Brezplačna delavnica - »Zagotavljanje dostojnega dela zaposlenih, zlasti varnega in zdravega delovnega okolja, z namenom preprečevanja delovnih sporov«, Slovenj Gradec

Brezplačna delavnica - »Zagotavljanje dostojnega dela zaposlenih, zlasti varnega in zdravega delovnega okolja, z namenom preprečevanja delovnih sporov«, Slovenj Gradec

15. 01. 2019

Datum: 22. januar 2019, od 11. do 14. ure

Kraj: MPIK Slovenj Gradec (3. nadstropje, P1), Ozare 19, Slovenj Gradec

Vabljeni na brezplačno informativno - promocijsko delavnico za potencialne podjetnike in delujoča podjetja: »Zagotavljanje dostojnega dela zaposlenih, zlasti varnega in zdravega delovnega okolja, z namenom preprečevanja delovnih sporov« (v izvedbi: Projektne enote Inšpektorata RS za delo (IRSD)).

Predstavitev projekta IRSD »Odpravimo konflikte na delovnem mestu«:

  • Mirno reševanje sporov, povezanih z s trpinčenjem na delovnem mestu (razumevanje in prepoznavanje trpinčenja ter spolnega in drugega nadlegovanja na delovnem mestu ter možnosti reševanja sporov, ki se pojavljajo na delovnem mestu)

Predavateljica: mag. Polona Grobelnik Jurjovič, univ. dipl. prav., IRSD

odmor 15 min

  • Problematika preventivnih zdravstvenih pregledov (Kaj določa Zakon o varnosti in zdravju pri delu (ZVZD-1) glede preventivnih zdravstvenih pregledov in katera so dejanska tveganja na delovnem mestu? Kaj mora izvajalec medicine dela delodajalcu predlagati glede obsega pregleda? Kako je z oceno tveganja in ogledom delovnega mesta? Odgovorili vam bodo na večkrat zastavljeno vprašanje: Kdo določi roke in obseg pregleda?)

Predavatelj: mag. Mladen Markota, dr. med., IRSD

Zaključek

Program dogodka:

11:00 - …

Predstavitev projekta IRSD »Odpravimo konflikte na delovnem mestu«

 

Mirno reševanje sporov, povezanih z s trpinčenjem na delovnem mestu

15 min

Odmor

… - 14:00

Problematika preventivnih zdravstvenih pregledov

Dogodek je namenjen potencialnim podjetnikom in delujočim podjetjem.

Več o delavnici

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Za udeležbo na brezplačni delavnici se lahko prijavite po e-pošti: info@podjetniskicenter-sg.si (ime in priimek udeleženca, ime podjetja, telefon) ali po telefonu: (02) 88 42 927 ali na 051 819 440.

Dodatne informacije: Podjetniški center Slovenj Gradec d.o.o., Tel: (02) 88 42 927 ali na 051 819 440.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj