Brezplačna delavnica - »Samostojno generiranje dobičkonosnih B2B poslov«, Ljubljana

Brezplačna delavnica - »Samostojno generiranje dobičkonosnih B2B poslov«, Ljubljana

08. 01. 2019

Datum: 5. februar 2019, s pričetkom ob 9. uri

Kraj: v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (Poslovna oaza / 7.nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana

GZS SPOT Osrednjeslovenske regije organizira brezplačno delavnico z naslovom: »Samostojno generiranje dobičkonosnih B2B poslov«, ki bo potekala v torek, 5. februarja 2019, s pričetkom ob 9. uri v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (Poslovna oaza / 7.nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana.

Vabijo vas na drugi del delavnice pod vodstvom Dragana Simeunovića.

Delavnica je logično nadaljevanje delavnice: Uporaba digitalnega marketinga za uspešno mednarodno prodajo (22. 1. 2019).

Ko se udeleženci dogovorijo za prvi prodajni sestanek z zainteresiranim potencialnim kupcem, se bodo pripravili na uspešno izvedbo le-tega.

Najprej boste opredelili pomen osebne prodaje in uporabe prodajnih procesov v domeni B2B ter predstavili razlike med tradicionalno prodajo produkta in prodajo celovite rešitve.

Ugotovili boste tudi, da obstajajo različne  nakupno-prodajne situacije, na katere se moramo prilagoditi, pri tem pa upoštevati tudi kulturološke značilnosti posameznega trga.

Posebej boste obravnavali ključne faktorje uspešnosti za povečanje prodaje in njene dobičkonosnosti na mednarodnih trgih.

Delavnica je namenjena izdelavi konkretnih prodajnih orodij, treningu izvedbe prvega prodajnega sestanka in končnimi navodili kako zaključiti posel.

Udeležba na delavnici je brezplačna.

Prijave sprejemajo najkasneje do petka, 1. februarja 2019, do 14. ure oziroma do zasedbe mest.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj