Poslovno sodelovanje - borza podjetij

Poslovno sodelovanje - borza podjetij

22. 12. 2009

 

EEN-dec-34

Slovaško podjetje, ki se ukvarja s prodajo, montažo in servisiranjem notranjih in zunanjih hladilnih sistemov, išče trgovske posrednike.

EEN-dec-35

Italijansko podjetje specializirano v proizvodnji lesenih izdelkov, daril, pletenih košar, obrtniških izdelkov narejenih iz zlata in srebra, išče trgovskega posrednika (agenta, zastopnika, distributerja), partnerja za sodelovanje na področju transporta in logistike ter ponuja vzajemno proizvodno sodelovanje.

EEN-dec-36

Bosansko podjetje specializirano v proizvodnji vezanih plošč (multipleks), latoflex letvic, šolsko pohištvo, postelje z latoflex okvirji, ponuja prodajo/nakup celotnega podjetja ali njegovega dela ter ponuja/išče partnerje za vzajemno proizvodnjo.

EEN-dec-37

Italijansko podjetje specializirano v proizvodnji moških oblačil, išče trgovske posrednike (agente, zastopnike, distributerje).

EEN-dec-38

Bosansko podjetje specializirano za proizvodnjo lesenih izdelkov in za mednarodne prevozne storitve ponuja/išče trgovske posrednike, ponuja sodelovanje na področju transporta in logistike ter ponuja prodajo/nakup celotnega podjetja ali le njegovega dela.

EEN-dec-39

Irsko podjetje specializirano v razvoju programske opreme za poslovno upravljanje in za njeno namestitev v podjetjih, išče izkušene distributerje v Evropi.

EEN-dec-40

Špansko podjetje, ki dela v sektorju elektronike, išče trgovskega posrednika, ponuja podizvajalke aktivnosti ter ponuja join venture in vzajemno proizvodno sodelovanje.

EEN-dec-41

Ruska zavarovalnica išče trgovskega posrednika.

EEN-dec-42

Britansko podjetje specializirano v proizvodnji napenjalcev za enostranske zavese pri tovornih vozilih in priklopnikih išče trgovskega posrednika za svoje izdelke v Evropi. Prav tako ga zanima sodelovanje z proizvajalci takih vozil, kjer bi sodelovali kot podizvajalci, zanimajo ga pa tudi morebitna skupna vlaganja.

EEN-dec-43

Bosansko podjetje, ki se ukvarja z distribucijo pisarniškega materiala, pisarniškega pohištva, daril, računalniške opreme, izdelkov za čiščenje in higieno, išče/nudi trgovsko posredniške storitve.

EEN-dec-44

Francosko podjetje specializirano za oblikovanje in izdelavo multimedijskih sistemov, ki so direktno dostopni iz oddaljenih položajev; namenjeni za vzdrževalne dejavnosti, telemedicino, kot podpora na terenu ali za oddaljeni nadzor  gradnje, išče distributerja v različnih državah.

EEN-dec-45

Bosansko podjetje specializirano za proizvodnjo lesenih oken, notranjih in vhodnih vrat, išče trgovske posrednike.

EEN-dec-46

Bosansko podjetje specializirano za proizvodnjo varjenih krmil za ladje, varjenje transporterjev, rezervoarjev, cevovodov, jeklenih konstrukcij za mostove in gradnjo jeklenih konstrukcij, išče trgovske posrednike, išče/ponuja vzajemno proizvodnjo in nudi podizvajalske aktivnosti.

EEN-dec-47

Romunsko podjetje specializirano v litju železa, išče trgovske posrednike za svoje izdelke, predvsem znotraj Evropske Unije.

EEN-dec-48

Bolgarsko podjetje z izkušnjami pri proizvodnji težkih vozil, kmetijskih strojev, strojev za gradnjo cest, strojev za odlitke in odkovke ter proizvodnji zobnikov in gredi, išče trgovske posrednike (distributerje) za kmetijske stroje ter nudi podizvajalske aktivnosti.

EEN-dec-49

Rusko podjetje specializirano v proizvodnji blaga iz naravnih mineralov (shungite), išče trgovske posrednike.

EEN-dec-50

Rusko podjetje specializirano za proizvodnjo energetsko varčnih naprav za industrijsko in občinsko razsvetljavo, išče trgovskega posrednika.

 

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Višnja Živkovič Vulić

Tel: 01 / 589 83 62

E-mail: visnja.vulic@gzs.si

 

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Alenka Prelec

Tel: 01 / 583 08 37

E-mail: een@ozs.si in alenka.prelec@ozs.si

 

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Polona Matekovič

Tel: 05 / 663 77 39

E-mail: polona.matekovic@zrs.upr.si

 

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj