OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačno predavanje - »Administrativne aktivnosti pri ustanovitvi podjetja in zaščita intelektualne lastnine«, Ljubljana

OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačno predavanje - »Administrativne aktivnosti pri ustanovitvi podjetja in zaščita intelektualne lastnine«, Ljubljana

04. 12. 2018

Datum: 5. december 2018, od 17. do 19. ure

Kraj: Ljubljanski univerzitetni inkubator

Vabljeni na brezplačno predavanje z naslovom: »Administrativne aktivnosti pri ustanovitvi podjetja in zaščita intelektualne lastnine«, ki bo potekalo 5. decembra 2018, od 17. do 19. ure v Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju.

Predavanje je sestavljeno iz dveh sklopov.

V prvem delu vas bodo iz podjetja Data d.o.o. popeljali čez pregled administrativnih aktivnosti pri ustanovitvi podjetja.

Nato pa bo v drugem delu Pisarna za prenos znanja Univerze v Ljubljani predstavila kako in kdaj zaščititi svojo intelektualno lastnino.

Predavanje je namenjeno vsem, ki so na začetku svoje podjetniške poti in tistim, ki so že zaorali na podjetniško pot ter se pri svojem vsakodnevnem delu srečujejo z računovodskimi problemi in vprašanji.

Delavnica je brezplačna! Pohitite s prijavo, število mest je omejeno.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. (www.eu-skladi.si)

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj