NEMČIJA: Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu MOULDING EXPO (Stuttgart, Nemčija)

NEMČIJA: Skupinska predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu MOULDING EXPO (Stuttgart, Nemčija)

04. 12. 2018

Datum: od 21. do 24. maja 2019

Kraj: Stuttgart, Nemčija

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije - SPIRIT Slovenija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu MOULDING EXPO, ki bo potekal od 21. do 24 maja 2019 v Stuttgartu, Nemčija.

Sejem MOULDING EXPO se odvija vsaki dve leti. V letu 2017 se je na sejmu predstavilo 763 razstavljavcev iz 26 držav, obiskalo pa ga je 14.000 obiskovalcev.

Sejem MOULDING EXPO je namenjen predstavitvi izdelkov in tehnologij s področja orodjarstva in modeliranja, izdelave prototipov, hitrega oblikovanja prototipov in vzorcev, orodij za litja, orodij za oblikovanje kovin, CAD/CAM tehnologij in orodij, procesiranja, simuliranja ter sorodnih vsebin.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinske predstavitve na sejmu MOULDING EXPO zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Za izvedbo skupinske predstavitve na sejmu MOULDING EXPO bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v predvideni višini 40.000 EUR. Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama.

Prijave: Spletne prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do petka, 7. decembra 2018.

Ostale podrobnosti glede oddaje elektronske in fizične prijave so navedene v splošnih pogojih sodelovanja na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana, Tel: (01) 53 09 828, e-naslov: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

Elektronski dokumenti:

Več informacij o skupinskih predstavitvah slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj