SPIRIT Slovenija vabi podjetja na 12 sejmov v tujini

SPIRIT Slovenija vabi podjetja na 12 sejmov v tujini

27. 11. 2018

Vir in informacije: STA, 18. 11. 2018, www.sta.si

Javna agencija SPIRIT Slovenija je na podlagi predlogov podjetij in združenj sestavila seznam 12 mednarodnih sejmov, na katere prihodnje leto vabi slovenska podjetja. K udeležbi v skupinskih predstavitvah vabimo predvsem tista, ki želijo predstaviti svoje izdelke in storitve, pridobiti nove poslovne kontakte ter spoznati konkurenco in trende.

Na seznamu so sejmi pohištvene industrije ter prehrambne industrije v Kölnu, medicinske opreme in farmacije v Dubaju, obrambne industrije in varnosti v Abu Dabiju, gradbeništva in energetsko varčne gradnje, prehrambne industrije ter domače in umetnostne obrti v Milanu, orodjarstva in kovinsko predelovalne industrije v Stuttgartu, transporta in logistike v Münchnu, IKT v Hannovru, oblikovanja in interierjev v Parizu ter opreme za navtično industrijo v Amsterdamu.

Javna agencija SPIRIT Slovenija v okviru skupinskih predstavitev na mednarodnih sejmih krije stroške neopremljenega razstavnega prostora, zakupa tehničnih priključkov in vpisa v katalog. Poleg tega se s sejmišči dogovarja za najboljšo možno lokacijo razstavnega prostora, poskrbi za najem tehničnih priključkov in vpis razstavljavcev v katalog in podjetjem svetuje, kako se na sejemsko predstavitev kar najbolje pripraviti. Podjetja krijejo stroške postavitve stojnice, službenih poti zaposlenih in prisotnosti osebja na stojnici.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj