ZASAVSKA REGIJA: Brezplačna delavnica - »Prepričljive predstavitve«, Zagorje ob Savi

ZASAVSKA REGIJA: Brezplačna delavnica - »Prepričljive predstavitve«, Zagorje ob Savi

12. 11. 2018

Datum: 14. november 2018, od 12. do 15. ure

Kraj: v prostorih GZS Območna zbornica Zasavje, Podvine 36, Zagorje ob Savi

GZS Območna zbornica Zasavje v sodelovanju z Društvom za kadrovsko dejavnost Zasavja, vabi na zanimivo, brezplačno delavnico, v izvedbi dr. Nade Zupan: z naslovom: »Prepričljive predstavitve«, ki bo potekala 14. novembra 2018, od 12. do 15. ure v prostorih GZS Območna zbornica Zasavje, Podvine 36, Zagorje ob Savi.

Uvod:

Za uspeh je bolj pomembno, da znamo svoje ideje dobro predstaviti, kot da zgolj imamo ideje. Ko nam ljudje pozorno prisluhnejo, ustvarimo pogoje, da nas tudi slišijo in da vplivamo na njihovo vedenje. Razne predstavitve in nastopanje pred sodelavci ali poslovnimi partnerji so postale običajna naloga vodij in strokovnjakov. Vendar v prepričljivem nastopu ni nič običajnega, vsakič je potrebna dobra priprava, izvedba pa mora biti prilagojena namenu in poslušalcem. Na koncu pa odloča nastop, kako komuniciramo in predstavimo svoje ideje. Dobri govorci imajo morda res nekatere prirojene sposobnosti, a na srečo se da govorništva priučiti. Zato je namen delavnice spoznati, kako lahko pripravimo in izvedemo prepričljive predstavitve. S pomočjo primerov in vaj bomo spoznali, kako načrtovati vsebino in potek predstavitve ter kakšne pripomočke lahko uporabljamo, da povečamo učinek povedanega. Pregledali bomo tudi dejavnike, ki povečujejo prepričljivost govornika in zmanjšujejo strah pred nastopanjem.

Vsebina delavnice:

  • Sestavni deli dobre predstavitve
  • Proces priprave predstavitve
  • Izvedba uspešnega nastopa
  • Kako povečamo prepričljivost govorca in zmanjšamo strah pred nastopom

Delavnica je namenjena vsem, ki pri svojem delu pripravljajo in izvajajo predstavitve in nastopajo pred drugimi, katerim predstavljajo svoje zamisli.

Predavateljica: Delavnico bo vodila dr. Nada Zupan, zaposlena na Ekonomski fakulteti v Ljubljani kot redna profesorica na katedri za management in organizacijo. Magistrirala je leta 1990 na univerzi Cornell, ZDA, doktorirala pa leta 1999 na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Njeno raziskovalno in pedagoško delo pokriva strateški menedžment človeških virov, zagotavljanje uspešnosti zaposlenih (performance mangement), sisteme plač in nagrajevanja ter motivacijo. Kot predavateljica že več kot dvajset let izvaja seminarje in delavnice za udeležence iz gospodarstva in drugih organizacij, poleg tega pa je izvedla tudi številne svetovalne projekte v podjetjih, predvsem povezane z oblikovanjem kadrovske strategije ter prenovo sistemov plač in nagrajevanja. Je tudi avtorica več znanstvenih in strokovnih prispevkov, knjige Nagradite uspešne ter urednica in soavtorica knjige Menedžment človeških virov, dejavno pa sodeluje tudi v aktivnostih strokovnega združenja Slovenska kadrovska zveza, kjer je vodil projekt priprave Standardov slovenske kadrovske stroke.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj