OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Startup weekend v Kamniku

OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Startup weekend v Kamniku

12. 11. 2018

Datum: med 30. novembrom in 2. decembrom 2018

Kraj: Kikštarter, Kamnik

Gospodarska zbornica Slovenije, vodilni partner projekta SPOT Osrednjeslovenska regija,  v sodelovanju s KIKštarterjem iz Kamnika vabi na BREZPLAČEN startup weekend.

Prislužite si lahko:

  • marketinško podporo slovenske spletne trgovine VigoShop
  • 3 mesece uporabe co-working prostora v Kikštarterju in 
  • možnost podpore podjetniškega pospeševalnika Kikštarter v višini od 5.000 do 25.000 €.

Dober začetek nove poslovne poti, kaj pravite? Naredite svoj dodatek (gadget) za kuhinjo, kopalnico ali za vaš telefon. Skupaj s partnerji in mentorji bodo poskrbeli, da boste osvojili svet.

Startup Weekend v Kikštarterju: izziv naredite izdelek v 3 dneh

Startup Weekend je intenzivna 3-dnevna podjetniška delavnica, na kateri boste ob podpori vrhunskih mentorjev pripravili svoj izdelek, ki lahko osvoji svetovne trge. Prijavijo se lahko tako posamezniki kot tudi ekipe. Za sodelovanje ne potrebujete ničesar, le voljo do učenja in uspeha. Tudi če še nimate lastne ideje za izdelek, jo boste oblikovali s pomočjo mentorjev med delavnico. Poleg mentorjev, strokovnjakov za prototipe, 3-d tiskanje in izdelavo izdelkov, vam bo na voljo tudi KIK Lab z delavnico za izdelovanje prototipov.

Izdelke bo na koncu ocenila strokovna komisija in podelila 3 nagrade za najboljše izdelke:

  • 1200 € za 1. mesto,
  • 500 € za 2. mesto,
  • 300 € za 3. mesto.

Dodatne nagrade vključujejo marketinško podporo slovenske spletne trgovine VigoShop, 3 mesece uporabe co-working prostora v Kikštarterju in možnost predstavitve izdelka pred investitorji podjetniškega pospeševalnika Kikštarter z možnostjo pridobitve 5.000 do 25.000 € vložka.

Program

Startup Weekend v Kikštarterju bo potekal med 30. novembrem in 2. decembrom 2018 (petek - nedelja).

Pričetek v petek ob 17. uri: uvodni pitchi in brainstorming.

Sobota in nedelja: razvoj prototipa ter strokovna predavanja in delavnice.

Zaključek v nedeljo ob 20. uri: predstavitev izdelkov in zaključna slovesnost s podelitvijo nagrad.

V okviru predavanj in delavnic boste imeli možnost srečati in sodelovati s podobno mislečimi podjetniki in inovatorji zunaj vaših običajnih družabnih krogov. Podučili se boste o tehniki, prototipih, 3-d tiskanju, izdelavi izdelkov in sodobnih prodajnih kanalih (Facebook, Google Adwords, Ebay, Amazon …), s katerimi lahko pripravljen izdelek razširite po svetu.

Pomembno

Namen delavnic je ponuditi spodbudno podjetniško okolje za izmenjavo znanj, zagon inovacij in mreženje, v katerem se boste učili in zabavali. Ključen del tega je izmenjava idej, zato se morate kot sodelujoči zavedati, da bodo tudi drugi slišali vaše zamisli.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Število mest je omejeno na 30 oseb, zato pohitite s prijavo. Prijave sprejemajo do torka 27. 11. 2018 oz. do zapolnitve mest.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj