GORENJSKA REGIJA: Brezplačno usposabljanje - »Nadgradi svoj posel: 4. delavnica: Zgradi brand«, Kranj

GORENJSKA REGIJA: Brezplačno usposabljanje - »Nadgradi svoj posel: 4. delavnica: Zgradi brand«, Kranj

06. 11. 2018

Datum: 8. november 2018, ob 13. uri

Kraj: Kovačnica, Župančičeva ulica 22, Kranj

Ste se kdaj vprašali zakaj se toliko ljudi odloči svoj obrok pojesti v McDonaldu, ko pa ne kvaliteta ne postrežba nista na visoki ravni? Ali pa zakaj so za Applove izdelke ljudje pripravljeni stati v dolgih vrstah pred trgovinami in za izdelke s primerljivi karakteristikami plačati mnogo več, kot pri konkurenci?

Obe podjetji imata odlično zgrajen brand in vedno vemo kaj lahko od podjetja pričakujemo v smislu kvalitete in storitve.

In prav to je ključ »brandinga« oziroma znamčenja po slovensko. Gre za ustvarjanje identitete in zgodbe, ki jo želimo vcepiti v podzavest obstoječih in potencialnih strank in partnerjev.

Na delavnici, se boste naučili:

  • kako ustvariti in zgraditi blagovno znamko podjetja ter
  • kako z različnimi metodami in elementi našo zgodbo približati obstoječim in potencialnim strankam in partnerjem, da jo bodo ponotranjili in postali del nje.

Delavnico bo vodil doc. dr. Andrej Pompe, Direktor FEBBS Ljubljana, programski vodja in svetovalec v ustanovi BrandBusinessSchool ter partner in strateški svetovalec v agenciji Formitas.

Z usposabljanjem želijo spodbuditi razvoj malih in srednjih podjetij, preseči morebitne ovire na poti ter jim pomagati v še bolj uspešno prihodnost.

Usposabljanje je brezplačno.

Več od dogodku

Prijave: Prijave zbirajo do zapolnitve prostih mest na Eventbrite.

Delavnica je organizirana v sklopu usposabljanja "Nadgradi svoj posel", zato priporočajo udeležbo še na vseh ostalih delavnicah, ki se med samo smiselno povezujejo.

Dodatne informacije: Kontaktna oseba: Nives Justin, Tel: (04) 28 17247, e-naslov: nives.justin@bsc-kranj.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj