SRBIJA: Poslovno srečanje slovenskih in srbskih podjetij v okviru letnega srečanja Slovenskega poslovnega kluba v Srbiji (Beograd)

SRBIJA: Poslovno srečanje slovenskih in srbskih podjetij v okviru letnega srečanja Slovenskega poslovnega kluba v Srbiji (Beograd)

16. 10. 2018

Datum: 25. in 26. oktober 2018

Kraj: Beograd, Srbija

Razvojna agencija ROD Ajdovščina, Občina Ajdovščina, Občina Renče-Vogrsko in Občina Šempeter-Vrtojba organizirajo poslovno srečanje slovenskih in srbskih podjetij v okviru letnega srečanja Slovenskega poslovnega kluba v Srbiji (SPK), ki bo 26. oktobra 2018 v Beogradu.

SPK je največji slovenski poslovni klub v tujini in združuje 140 podjetnikov iz obeh držav, osnovni namen kluba pa je promocija in predstavitev slovenskega gospodarstva v Srbiji.

Sodelovanje na letnem srečanju SPK predstavlja odlično priložnost za navezavo stikov s potencialnimi poslovnimi partnerji, za bodoče sodelovanje in za izmenjavo izkušenj. Na dogodku se bodo odvila tudi B2B srečanja.

Stroški organizacije dogodka, avtobusnega prevoza in poslovne večerje, ki bo sledila B2B srečanjem, so kriti. Ostale stroške (nočitev in prehrana) podjetja krijejo sama. Avtobus bo v Beograd odpotoval že dan prej, v jutranjih urah.

Več o srečanju

Prijava: Podjetja lahko interes za udeležbo na poslovnem srečanju izrazijo na način, da preko elektronske pošte na naslov: andreja.vister@ra-rod.si pošljejo prijavo z navedbo sledečih podatkov: naziv vašega podjetja; kontaktne podatke; ime in priimek udeleženca; naziv podjetja s katerim se želite sestati oz., če nimate izbranega podjetja, panogo iz katere naj podjetje izhaja.

Dodatne informacije: Občina Ajdovščina, Kontaktna oseba: Janez Furlan, Tel: (05) 365 91 26.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj