OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Posredovanje interesa za sodelovanje in vstop v dobaviteljsko mrežo britanskega podjetja in verige trgovin Halfords, Ljubljana

OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Posredovanje interesa za sodelovanje in vstop v dobaviteljsko mrežo britanskega podjetja in verige trgovin Halfords, Ljubljana

09. 10. 2018

Datum: 28. november 2018

Kraj: Ljubljana

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z britanskim podjetjem Halfords in ob podpori Veleposlaništva RS v Londonu pripravljamo »Sourcing Event« - predstavitev izdelkov podjetij in individualni razgovori podjetij z glavnimi nabavniki britanskega podjetja Halfords. Dogodek Sourcing Event bo organiziran 28. novembra v Ljubljani.

Britansko podjetje Halfords je vodilni trgovec koles in kolesarskih proizvodov, proizvodov za servis in vzdrževanje avtomobilov in koles ter proizvodov za kampiranje in potovanje v Združenem kraljestvu Velike Britanije in Severne Irske, z mrežo več kot 450 trgovin v Združenem kraljestvu Velike Britanije, Severne Irske in tudi v Franciji, in več kot 20 trgovin na Irskem. Njihov dobiček je v letu 2017 znašal 1,1 milijarde funtov (od tega 100 mio internetna prodaja). Imajo 15% tržni delež v maloprodaji in 33% tržni delež pri prodaji koles. V lasti imajo med drugim določene kolesarske znamke, kot so Carrera, Wiggins, Giant, Apollo, V.o.o.d.o.o., Pendleton in druge. Letno prodajo 1,4 mio koles (vsako tretje kolo, prodano v Združenem kraljestvu, naj bi bilo kupljeno v Halfordsu), pri čemer beležijo v zadnjem času velik porast pri prodaji električnih koles.

Halfords se zanima in išče nove nabavne vire na območju Evrope za proizvode iz njihovega asortimana, med drugim pa tudi inovativne proizvode.

Seznam prioritenih proizvodov po posameznih kategorijah, za katere iščejo nove dobavitelje v Evropi, se nahaja v prilogi Halfords General Product Category List - 2018. Proizvodi znotraj posamezne kategorije so navedeni po pomembnosti.

Prijava: Vabimo vsa zainteresirana slovenska podjetja, ki proizvajate izdelke navedene v priloženem seznamu proizvodov po kategorijah, za katere išče Halfords nove dobavitelje na območju Evrope in vidite možnost za sodelovanje s tem britanskim podjetjem, da posredujete svoj interes najkasneje do ponedeljka, 19. novembra 2018, in sicer tako da izpolnite v angleškem jeziku elektronsko prijavnico (uradna prijava za sodelovanje) in priloženi vprašalnik »Halfords General Information Supplier Questionnaire«, v katerem prosimo natančno izpolnite vse rubrike.

Proizvajalci koles prosimo obvezno izpolnite tudi vprašalnik »Halfords BIKEs Information Supplier Questionnaire«. Izpolnjeni/-a vprašalnik/-a pošljite na e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Prejete vprašalnike (prijave) vseh zainteresiranih slovenskih podjetij bomo posredovali Halfordsa v pregled. Odgovorni nabavniki podjetja Halfords bodo na podlagi tega izbrali slovenska podjetja, ki bi bila potencialno zanimiva kot dobavitelji in s katerimi se želijo srečati v okviru Sourcing dogodka. Prijavljena podjetja boste naknadno obveščena o izboru kot tudi poteku dogodka.

Kotizacije za udeležbo na sestankih ni.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: Mojca Bec Inkret, Tel: (01) 53 09 811, e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Priloge:

Poglejte tudi:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj