NEMČIJA: SPOT ogled dobre prakse - Ogled novosti in predstavitev dobrih praks na sejmu Fakuma (Friedrichshafen, Nemčija)

NEMČIJA: SPOT ogled dobre prakse - Ogled novosti in predstavitev dobrih praks na sejmu Fakuma (Friedrichshafen, Nemčija)

09. 10. 2018

Datum: 19. in 20. oktober 2018

Kraj: sejem FAKUMA, Friedrichshafen, Nemčija

Organizacija in izvedba: Fakulteta za tehnologijo polimerov Slovenj Gradec

V sklopu letnega akcijskega načrta projekta »SPOT regije 2018-2022«, vas Podjetniški center Slovenj Gradec d.o.o. v imenu SPOT svetovanje Koroška ter v sodelovanju s Fakulteto za tehnologijo polimerov Slovenj Gradec vabi na ogled dobrih praks na področju predelave polimernih materialov v Nemčijo.

Sejem FAKUMA je eden pomembnejših sejmov  za orodjarje in predelovalce na področju polimernih materialov v Evropi. Že tradicionalno ponuja širok spekter idej oz. prihajajočih trendov na področju brizganja, ekstrudiranja, strojne opreme in tehnologij za obdelavo in predelavo. Poudarek je na praksi, saj več kot 1.900 razstavljavcev predstavlja tudi celotno procesno verigo za proizvodnjo polimernih sestavnih delov.

V sklopu dvodnevnega obiska sejma Fakuma, si boste lahko ogledali najnovejšo tehnologijo kar obstaja na področju predelave polimernih materialov na trgu. Prav tako bodo na sejmu predstavljene dobre prakse in izboljšave na tem področju. Ogled bo vsekakor priložnost za navezovanje stikov med predstavniki podjetij iz industrije in s strokovnjaki Fakultete za tehnologijo polimerov. Ogled bodo vodili predstavniki Fakultete za tehnologijo polimerov.

Program:

Petek 19. oktober 2018

  • Odhod iz Slovenj Gradca v petek 19. 10. 2018 ob 1:00 zjutraj
  • Prihod v Friedrichshafen na sejem FAKUMA okrog 9:00
  • Odhod iz sejma ob 17:00
  • Prihod do hotela ob 18:30 

Sobota 20. oktober 2018:

  • Odhod iz hotela ob 8:00
  • Prihod na sejem ob 9:30
  • Odhod iz sejma domov proti Slovenj Gradcu ob 17:00
  • Prihod v Slovenj Gradec v soboto ob 1:00 zjutraj 

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijave: Prijavite se lahko na e-naslov: maja.mesl@ftpo.eu. Rok za prijavo je najkasneje do 11. 10. 2018, do 12. ure oziroma do zapolnitve razpoložljivih mest.

Dodatne informacije: Za dodatna pojasnila se lahko obrnete na Fakulteto za tehnologijo polimerov: 051 315 970 (Maja Mešl).

Več o dogodku

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj