Brezplačna delavnica –»Kako uspešno kandidirati za EU sredstva pri financiranju projektov?«

Brezplačna delavnica –»Kako uspešno kandidirati za EU sredstva pri financiranju projektov?«

02. 11. 2010

Datum: 9. november 2010, ob 13.00 uri

Kraj: sejna soba Štajerskega tehnološkega parka, Pesnica pri Mariboru 20a, 2211 Pesnica pri Mariboru

Štajerski tehnološki park Pesnica vas vabi na brezplačno delavnico »Kako uspešno kandidirati za EU sredstva pri financiranju projektov?«. Delavnica bo v torek, 9. novembra 2010, ob 13.00 uri v sejni sobi Štajerskega tehnološkega parka, Pesnica pri Mariboru 20a, 2211 Pesnica pri Mariboru (parkirni prostor je zagotovljen!).

Na delavnici vam bodo na praktičnih primerih skozi tipično pot projektnega ciklusa v programih, sofinanciranih s strani EU, pomagali spoznati možne pasti in težave pri prijavi in samem izvajanju projekta, kakor tudi ukrepe in načine, kako se jim izognemo.

Svoje bogato znanje s tega področja bo z vami delil Aleš Lipnik, vodja Centra za sodelovanje z gospodarstvom Univerze na Primorskem - Znanstveno raziskovalnega središča, ki ima več kot 10 let izkušenj  s prijavljanjem in izvedbo projektov v različnih programih, sofinanciranih s strani EU.

Po delavnici (15.00) bo izvedeno srečanje INOVACIJSKA DEJAVNOST & TEHNOLOŠKI TRANSFER – NUJA DANAŠNJEGA ČASA!, prav tako pod vodstvom Aleša Lipnika.

Ob podpori s strani Javne agencije za podjetništvo in tuje investicije ter Ministrstva za gospodarstvo je udeležba brezplačna!

Prijave: Prosijo vas, da prijavo na dogodek posredujete do četrtka, 4. novembra 2010 na e-naslov: info@stp.si.

Dodatne informacije: Štajerski Tehnološki Park, Pesnica pri Mariboru 20 A, Pesnica pri Mariboru, Tel: (02) 6540 – 229.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj