SAVINJSKA REGIJA: Brezplačni dogodek - »Štart:up večer z Mladim podjetnikom leta«, Velenje

SAVINJSKA REGIJA: Brezplačni dogodek - »Štart:up večer z Mladim podjetnikom leta«, Velenje

18. 09. 2018

Datum: 28. september 2018, ob 18. uri

Kraj: Podjetniški center Standard, Velenje

Rok je podjetje je poimenoval kar po sebi, saj verjame v znamko in v svoje produkte. Bogato paleto proizvodov je nazadnje razširil še s 100-odstotnim mandljevim maslom ter sladoledom s 100-odstotnim deležem arašidovega masla. Svoje proizvode prodaja preko spletne trgovine in v sodelovanju s številnimi trgovinami v Ljubljani in bližnji okolici ter na Gorenjskem in Štajerskem. Blagovno znamko Rok’s nut butter lahko najdete tudi v nekaterih večjih trgovskih verigah v Sloveniji.

Svojo poslovno okolje želi razširiti tudi onkraj meja. Zaenkrat so se mu odprla vrata na avstrijskem trgu, v kratkem se želi prebiti tudi v Nemčijo in na Hrvaško ter v baltske države, obenem pa s spletno prodajalno še dodatno razširiti prodajni obseg.

Z investicijo 15 tisoč evrov s strani avstrijskega investitorja ima podjetje na zalogi dovolj kapitala za povečanje marketinškega vložka. Ob uspešnih dogovorih se mu obeta sodelovanje z eno izmed večjih trgovskih verig v Avstriji, ena izmed opcij pa je tudi združitev s slovaškim podjetjem iz iste branže.

V prvem četrtletju leta 2018 je podjetje Rok’s nut butter ustvarilo 120 tisoč evrov prihodkov in 21 tisoč evrov dobička. Do konca leta naj bi prodaja presegla 200 tisoč evrov. Če se bo vse izteklo v skladu z načrti, bi z okrepljeno prodajno ekipo v prihodnjih letih lahko zabeležilo okrog 500 tisoč evrov prometa.

(Vir: Mladi podjentik.si)

Na Štart:up večeru bo z vami delil svoje znanje in izkušnje v svetu podjetništva, imeli pa boste priložnost, da njegove izdelke tudi degustirate.

V okviru dogodka vam bodo predstavili tudi aktualne programe SAŠA inkubatorja v okviru projekta SIO 2018-2019.

Udeležba je brezplačna!

Prijava: Prijavite se lahko na e-naslovu: info@startupvelenje.si.

Dodatne informacije: Več informacij dobite pri Ani Anžej, e-naslov: ana.anzej@sasainkubator.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj