Izobraževanje za mednarodno poslovanje

Izobraževanje za mednarodno poslovanje

02. 11. 2010

Vabilo na program izobraževanje za mednarodno poslovanje ITM 2011

Kraj: Slovenija, Švedska

JAPTI v letu 2011 nadaljuje s četrto generacijo izobraževanja za mednarodno poslovanje, ki ga izvajamo z ITM Worldwide Foundation in Swedish Trade Council ter s svetovno priznanimi predavatelji. Program je namenjen mlajšim, zaposlenim na izvoznih oddelkih v malih in srednje velikih podjetjih in je kombinacija akademskega in zelo praktičnega izobraževanja na področju mednarodne trgovine.

Program izobraževanja za mednarodno poslovanje International Trade Management (ITM) je bil razglašen kot najboljši koncept izobraževanja v mednarodni trgovini na EU predstavitvi programov Leonardo da Vinci v Maastrichtu.

Udeleženci programa bodo svoje delo v podjetju postopno, aktivno združevali s strokovnim usposabljanjem, ki bo izpeljano v obliki štirih dvodnevnih delavnic, mednarodnimi seminarji z odličnimi tujimi predavatelji (8 dni) in lokalnimi seminarji (2 dni). Končni rezultat izobraževanja bo strokovno pripravljen dokument, ki bo prevetril poslovno strategijo vašega podjetja. To bo nov izvozni načrt, podlaga za dobro premišljen in učinkovit vstop podjetja na tuje trge.

Letos je v mednarodnem programu ITM prostora za 15 slovenskih podjetij. Pri izbiri udeležencev bomo skušali zagotoviti čim večjo interdisciplinarnost skupine. Termine za delavnice in seminarje v letu 2011 bomo določili po vaši prijavi.

Več o pogojih udeležbe, prijavi in izjave udeležencev v vabilu.

Prijave: Prijavnico pošljite do ponedeljka, 15. novembra 2011 na naslov: Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije, Sektor za internacionalizacijo, »Program ITM«, Verovškova ulica 60, 1000 Ljubljana.

Več o izvedbi programa ITM 2010.

Dodatne informacije:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj