OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačna delavnica - »Z LinkedInom do večje prepoznavnosti, kredibilnosti in prodaje!«, Ljubljana

OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačna delavnica - »Z LinkedInom do večje prepoznavnosti, kredibilnosti in prodaje!«, Ljubljana

11. 09. 2018

Datum: 12. september 2018, ob 14. uri

Kraj: Tehnološki park Ljubljana, Tehnološki park 19 (pritličje stavbe B / konferenčna dvorana)

Ali veste, da je LinkedIn najhitreje rastoče medpodjetniško omrežje na svetu z več kot 546 milijoni uporabnikov? Pa vendar ste eden tistih, ki so, predvsem zaradi ''pritiska'' kolegov, sodelavcev in poslovnih partnerjev že pred časom odprli svoj LinkedIn profil, ga uporabljate bolj malo ali pa ga celo ne jemljete resno. Morda ste celo mnenja, da ne deluje. Svojega profila ne posodabljate, se redko povezujete ali pa ga obiščete samo nekajkrat mesečno. Napaka, ki vas lahko stane nešteto poslovnih priložnosti!

Če niste aktiven uporabnik LinkedIna, ste prav tako prikrajšani za mreženje z vrhunskimi eksperti iz vašega področja dela. Predvsem pa ste prikrajšani za povečanje prepoznavnosti vašega podjetja ter povečanje vpliva na trgu, kar med drugim vpliva na rast podjetja in povečanje prodaje.

Kako so LinkedIn uporabili pri podjetju Global Disruption za njihovo rast?

  • Od leta 2011, ko so odprli prvo podjetje, do danes, so s pomočjo LinkedIna prešli od 0 strank do poslovanja z inovativnimi podjetji iz 15 evropskih držav.
  • S pomočjo povezovanja preko LinkedIna so kot partnerji vstopili v nekaj mednarodnih projektov, ki so jim prinesli dodatna finančna sredstva za razvoj in promocijo novih vsebin preko družbenega omrežja.
  • S pomočjo uporabnih vsebin, ki jih redno objavljajo preko LinkedIna, so pridobili veliko mrežo sledilcev, od katerih so mnogi postali njihove stranke ali pa jih priporočili naprej.

Delavnica »Z LinkedInom do večje prepoznavnosti, kredibilnosti in prodaje!« je izredno praktično naravnana in predvideva aktivno udeležbo vseh prisotnih. Namenjena naprednim podjetjem, ki si želijo:

  • Povečati prepoznavnost.
  • Povečati kredibilnost na družbenem omrežju.
  • Želijo umestiti LinkedIn v prodajno strategijo.
  • So vsaj deloma aktivni na družbenem omrežju, vendar ne vedo, kako preko LinkedIna priti do novih povpraševanj.
  • Želijo povečati število sledilcev na LinkedInu.

Program

Kaj pa lahko LinkedIn prinese vašemu podjetju? Obiščite delavnico »Z LinkedInom do večje prepoznavnosti, kredibilnosti in prodaje!«, ki bo 12. septembra 2018, ob 14. uri v konferenčni dvorani Tehnološkega parka  Ljubljana. Po delavnici ne boste nikoli več mnenja, da je LinkedIn izguba časa. Če boste sledili strategiji, predstavljeni na delavnici, boste pospešili svoj prodajni motor, zgradili mrežo pomembnih kontaktov in sčasoma postali celo vplivnež iz svojega področja dela na LinkedInu.

Delavnico bo vodila mag. Maja Novak, ekspertka na področju marketinga, soustanoviteljica in idejna vodja blagovne znamke Global Disruption. Sodeluje z direktorji oziroma vodji marketinga znotraj inovativnih podjetij v Evropi. S pomočjo vsebinskega in video marketinga jim pomaga pri izboljšanju vidnosti na spletu ter pri povečanju prodaje. Maja pomaga malim in srednje velikim podjetjem vzpostaviti veliko skupnost sledilcev, ki podjetja spremljajo in od njih kupujejo.

Udeležba je brezplačna!

Zaradi prostorske omejitve je obvezna prijava!

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: vera.nunic@tp-lj.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj