OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačni dogodek - »Kako raziskati ali je vaša ideja zanimiva za trg?«, Ljubljana

OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačni dogodek - »Kako raziskati ali je vaša ideja zanimiva za trg?«, Ljubljana

11. 09. 2018

Datum: 27. september 2018, od 16.15 do 19.15 ure

Kraj: Biotehniška fakulteta (sejna soba na Živilstvu), Jamnikarjeva 101, Ljubljana

Tudi letos LUI gostuje kot soorganizator na Poletni šoli Biotehniške fakultete 2018. Tema letošnje šole je Odtenki prehrane. Organizatorji obljubljajo, da boste tudi letos navdušeni nad izbranimi predavatelji.

Na Poletni šoli pričakujejo 300 udeležencev, to so predvsem študenti in pedagoški delavci iz Biotehniške fakultete in fakultet podobne usmeritve. Program je izredno zanimiv.

LUI bo imel na Poletni šoli predavanje, kjer bo predavatelj Dean Habuš predstavil, kako iz lastne ideje narediti uspešno zgodbo. Pomagali si bomo z metodo vitkega podjetništva (angl. lean startup). Vitko podjetništvo je metodologija, ki strmi k neprestanemu testiranju ideje in predstavlja osnovno znanje, ki ga potrebujete, da bi bili pri svojem delu kar se da učinkoviti in pomaga doseči miselnost za neprestano inovativno iskanje rešitev.

Dean Habuš ni čakal, da priložnost za zaposlitev najde njega, temveč jo je ustvaril sam. Je soustanovitelj treh start-upov, zadnji med njimi - OptiBar je finalist za Slovenski start-up leta 2017 in vabljen na Pioneers500. Zase trdi, da zaupa vase in vedno prevzema odgovornost za svoja dejanja, vedno je pripravljen tvegati, se ne boji neuspeha in ne posluša ljudi, ki mu pravijo »to ni mogoče, tega ne moreš«. Opišemo ga lahko tudi kot vztrajnega, odgovornega, motiviranega in zelo delovnega človeka, ki se je pripravljen odreči marsičemu za dosego svojih osebnih in poslovnih ciljev.

Udeležba je brezplačna!

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: alesa.mihelic@lui.uni-lj.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj