Vabilo za posredovanje interesa za udeležbo na predstavitvi slovenskih podjetij in izdelkov trgovski skupini REWE v Avstriji

Vabilo za posredovanje interesa za udeležbo na predstavitvi slovenskih podjetij in izdelkov trgovski skupini REWE v Avstriji

27. 08. 2018

Datum: predvidoma meseca novembra 2018

Kraj: Avstrija

SPIRIT Slovenija pripravlja »Dan slovenskih dobaviteljev« - predstavitve slovenskih podjetij oz. izdelkov trgovski skupini REWE v Avstriji. Dogodek bo predvidoma potekal novembra 2018 v Spodnji Avstriji (točni datum in lokacijo bomo sporočili naknadno). Dogodek agencija prirpavlja v sodelovanju z Veleposlaništvom RS na Dunaju, Konzulatom RS v Salzburgu in Konzulatom RS v St. Pöltenu.

REWE Group je ena vodilnih trgovskih in turističnih skupin v Nemčiji, Avstriji in nasploh Evropi, prisotna v 21-ih evropskih državah kot tudi drugod po svetu. Skupina REWE je bila ustanovljena leta 1927 v Kölnu, trenutno ima 15.000 trgovin, v letu 2017 pa je ustvarila 57,8 milijard EUR zunanjega prometa. Skupina združuje različne prepoznavne blagovne znamke, supermarkete, maloprodajne in specializirane trgovine, diskontne prodajalne, turistične agencije, itd. - poleg Rewe naprimer Merkur, Billa, Bipa, Penny, Aged, nahkauf, Penny Market in druge.

Dogodek bo izpeljan v več fazah, in sicer bomo v prvi fazi na SPIRIT Slovenija zbrali interes vseh slovenskih podjetij, ki jih zanima prodaja izdelkov REWE in pripravili listo slovenskih proizvajalcev z izdelki iz živilsko predelovalne industrije, izdelkov široke potrošnje, osebne higiene, čistil, ipd.. V nadaljevanju bodo predstavniki REWE pregledali listo in pripravili izbor slovenskih podjetij, ki bi bila potencialno zanimiva kot dobavitelji. O izboru vas bomo ustrezno obvestili. V zaključni fazi bo predvidoma novembra organiziran Dan slovenski dobaviteljev v skupini REWE v Avstriji, kjer bodo imela izbrana slovenska podjetja priložnost predstaviti svoje podjetje in izdelke predstavnikom REWE.

Za predstavitev na Dnevu slovenskih dobaviteljev v skupini REWE Avstrija so potencialno zanimivi prehrambeni izdelki, ostali izdelki široke potrošnje, osebne higiene, čistila, kot tudi drugi izdelki, ki jih je mogoče najti v ponudbi REWE Group (www.rewe-group.com/en/company/sales-lines). Izdelki morajo imeti na embalaži ustrezne označbe v nemškem jeziku.

Prijava: Vabimo zainteresirana slovenska podjetja, ki proizvajate zgoraj navedene proizvode in imate najmanj 1 milijon EUR letnega prometa in vsaj 1 zaposlenega, da posredujete svoj interes najkasneje do 3. septembra 2018, tako da natančno izpolnite elektronsko prijavnico in v angleškem ali nemškem jeziku priloženi vprašalnik. Izpolnjeni vprašalnik pošljite na e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Pri izpolnjevanju vprašalnika bodite pozorni na rubriko »Product (name, brand, …)«, kamor obvezno vpišete svoje proizvode, ki jih želite ponuditi REWE in na rubriko "Other information about product (type, packaging, label in german, advantages/specialities of the product)", kjer lahko (ni obvezno) na kratko opišete bistvene lastnosti in prednosti posameznega izdelka (do največ 300 znakov opisa za en izdelek).

V rubriko »Remarks« lahko po želji (ni obvezno) dodate tudi fotografije vaših izdelkov ali link do videa s predstavitvijo izdelkov. Dodate lahko največ eno fotografijo za en izdelek, velikost posamezne fotografije izdelka pa je lahko največ 80-100 KB!

Kotizacije ni.

Stroške organizacije na Dnevu slovenskih dobaviteljev in organizacijo bilateralnih razgovorov krije SPIRIT Slovenija. Stroške prevoza in morebitne hotelske namestitve krijejo udeleženci sami.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javne agencija, Kontaktna oseba: Mojca Bec Inkret, Tel: (01) 53 09 811, e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj