Slovensko – turški poslovni forum ter individualni poslovni razgovori sodelujočih slovenskih in turških poslovnežev

Slovensko – turški poslovni forum ter individualni poslovni razgovori sodelujočih slovenskih in turških poslovnežev

25. 10. 2010

Obisk turške gospodarske delegacije v Sloveniji

Datum: 9. november 2010

Kraj: v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije

Od 8. do 10. novembra 2010 se bo na obisku v Sloveniji mudila turška gospodarska delegacija iz Izmirja. V delegaciji je 29 turških podjetij iz različnih dejavnosti in z različnimi interesi tako na prodajni kot tudi na nabavni strani.

Ob tej priložnosti Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) in Ministrstvo za gospodarstvo RS v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije ter Gospodarsko zbornico Izmir v torek, 9. novembra 2010 v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije organizirata slovensko – turški poslovni forum ter individualne poslovne razgovore sodelujočih slovenskih in turških poslovnežev.

Namen poslovnega foruma je iskanje priložnosti za skupno kooperacijsko in drugo sodelovanje med slovenskimi in turškimi podjetji ter pridobitev novih in/ali poglobitev starih poslovnih kontaktov. Kratko predstavitev sodelujočih turških podjetij (iz Izmirja) zaradi ohranitve izvirnosti opisa dejavnosti in interesa za sodelovanje s slovenskimi podjetji posredujemo v angleškem jeziku (zgoraj v prilogi).

Okvirni program:

09:30 – 10:00

registracija udeležencev

10:00 – 10:45

uvodni nagovori, predstavitvi obeh gospodarstev, podpis sporazuma o sodelovanju med obema zbornicama

11:00 – 12:30

»match-making« med slovenskimi in turškimi poslovneži

Prijave: Vašo prijavnico pričakujemo najkasneje do petka, 5. novembra 2010 po elektronski pošti na naslov: ante.milevoj@gzs.si ali po faksu na številko: (01) 58 98 100.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj