Seminar – »Kako poslovati na trgih Azerbajdžana in Kazahstana«

Seminar – »Kako poslovati na trgih Azerbajdžana in Kazahstana«

02. 11. 2009

Datum: 4. november 2009, ob 10.00 uri

Kraj: GZS, Dimičeva 13, Ljubljana (dvorana B, prvo nadstropje)

V iskanju novih trgov in poslovnih priložnosti, se slovenski gospodarstveniki pogosto ozirajo tudi proti Vzhodu. Ob Ruski federaciji, že tradicionalno enem najpomembnejših izvoznih trgov za slovensko gospodarstvo, so  zanimive tudi druge države nekdanje Sovjetske zveze. Med takšnimi sta tudi trga Kazahstana in Azerbajdžana, državi, ki se predvsem pod vplivom izvoza nafte in zemeljskega plina zelo hitro razvijata. Blagovna menjava med Slovenijo in omenjenima državama se v zadnjih letih krepi, nedvomno pa se na teh trgih kaže še precej priložnosti za slovenska podjetja.

Na GZS skupaj z Javno agencijo za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI), Uradom predsednika RS ter Ministrstvom za zunanje zadeve, v sredo, 4. novembra 2009, ob 10.00 uri, pripravljamo seminar - »Kako vstopiti in poslovati na trgih Kazahstana in Azerbajdžana«, na katerem bodo poslovno okolje iz omenjenih držav predstavili gostje z veleposlaništev, izkušnje s poslovanjem na tem trgu pa bodo udeležencem predstavili predstavniki slovenskih podjetij.

Udeležba na seminarju je brezplačna.

Prijave: Prijavite se lahko najkasneje do torka, 3. novembra 2009. Prosimo vas, da izpolnjeno prijavnico pošljete po elektronski pošti na naslov: mateja.zitko@gzs.si ali po faksu na številko: (01) 58 98 100.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj