Poslovno sodelovanje - borza podjetij

Poslovno sodelovanje - borza podjetij

25. 10. 2010

 

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

 

EEN-okt-39

Poljsko podjetje ponuja celovite storitve povezane z industrijskimi objekti. Storitve vključujejo inštalacije, prenos in selitev proizvodnih linij, kot tudi nalaganje in prevoz z uporabo dvigal, odrov, žerjavov in nizko podnih prikolic. Podjetje želi skleniti pogodbe s tujimi podizvajalci.

EEN-okt-40

Podjetje iz Litve, specializirano za oblikovanje in izdelavo masažnih miz, savn, SPA opreme in deluje kot center SPA, išče trgovske posrednike za distribucijo svojih novih patentiranih izumov - masažna miza z "delovno površino" iz jantarja in viri vdelanih infrardečih žarkov in savno z infrardečimi žarki namenjeni za fizioterapijo. Podjetje se zanima tudi za joint venture.

EEN-okt-41

Turško podjetje specializirano za oskrbo z vodo, ravnanje z odplakami in odpadki, saniranje okolja, išče trgovske posrednike in ponuja svoje storitve za vzajemno proizvodnjo.

EEN-okt-42

Italijansko podjetje, ki deluje na področju kmetijskega okolja, išče komercialne partnerje, zastopnike in distributerje, ki delajo na živilskem in gostinskem področju.

EEN-okt-43

Turški proizvajalec strojev za tekstilno industrijo, vključno z različnimi stroji za hlajenje, obratom za klimatske naprave, sistemov za brizganje kemikalij, strojev za zavijanje, rezanje in transfer, išče trgovske posrednike, skupna vlaganja, vzajemno proizvodnjo in nudi podizvajalske storitev.

EEN-okt-44

Švedsko podjetje, specializirano za razvoj in proizvodnjo visoko kakovostnih industrijskih zadrg (sponk), išče trgovske posrednike v Evropi, predvsem na Norveškem, Danskem in Finskem.

EEN-okt-45

Turško podjetje, specializirano za IPP (Independent Power Production) model za proizvodnje energije, so-proizvodnjo in tri generacije modelov za proizvodnjo električne energije in s tem povezanih storitev in dejavnost, išče sporazume o skupnem podjetju.

EEN-okt-46

Nemško podjetje, specializirano za proizvodnjo tekstilij  in posteljnih oblačil naravnih las/dlak in nove volne, išče partnerjev za neposredno prodajo v svojih državah. Potencialni partner mora biti pripravljen svetovati pri nakupu izdelkov in izobraževati zaposlene.

EEN-okt-47

Italijansko podjetje je izdelalo napredno več jezikovno CMS platformo in išče distributerje po vsem svetu za implementacijo svoje prodajne mreže. Italijansko podjetje je zainteresirano tudi za skupno podjetje in podizvajalske sporazume.

EEN-okt-48

Poljsko podjetje, ki ponuja strokovne podporne storitev na področju prodaje, ponuja trgovske storitve (agent, zastopnik, distributer) in zunanje izvajanje dejavnosti za tuja podjetja.

EEN-okt-49

Srbsko podjetje specializirano za prevoz blaga v mednarodnem in domačem trgu in za popravilo motornih vozil, išče trgovske posredniške storitve, ponuja nakup dela družbe in podizvajalske storitve ter ponuja prevoz in logistične storitve za partnerje iz vse Evrope.

EEN-okt-50

Poljsko podjetje, ki se ukvarja z veleprodajo orodij in dodatki k temu orodju, išče trgovske posrednike (agent, zastopnik, distributer).

EEN-okt-51

Srbsko podjetje/letovišče, specializirano za zdravstveni turizem, išče trgovske zastopnike in distributerje za promocijo svojih storitev v tujini. Prav išče partnerje za skupno podjetje in prodajo celotnega podjetja ali njegovega dela.

EEN-okt-52

Češko podjetje, specializirano za izdelavo embalaže za uporabljene vrečke čaja, proizvedene iz posebnega okolju prijaznega in recikliranega papirja, išče trgovske posrednike.

EEN-okt-53

Poljsko podjetje, ki deluje kot trgovski zastopnik za tuja podjetja (kozmetičnih izdelkov), se ponuja kot trgovski posrednik (agent, zastopnik, distributer).

EEN-okt-54

Italijansko podjetje, specializirano za storitve, inženiring in svetovanje v zvezi z avtomatizacijo tehnologij, ponuja outsourcing in podizvajalske storitve.

EEN-okt-55

Francosko podjetje specializirano za oblikovanje, koncept, razvoj in montažo pohištva, išče proizvajalce, dobavitelje pohištva in opreme. Podjetje išče vzajemne sporazume o proizvodnji s proizvajalci pohištva in opreme, kot tudi za sodelovanje na področju transporta in logistike. Ponuja visoko kvalitetne storitve na ključ in podizvajalske storitve.

EEN-okt-56

Podjetje iz Srbije je specializirano za proizvodnjo pol pripravljene hrane, začimb, juh in osnovnih proizvodov živil. Podjetje išče trgovinske posrednike/distributerje.

EEN-okt-57

Poljski veletrgovec kakovostnih piv, specializiran za piva iz manjših do srednje velikih pivovarn, išče uvoznike s svojimi distribucijskimi mrežami. Podjetje ponuja trgovske posrednike za trgovinske partnerje in uvoznike kakovostnih piv, ki imajo prav tako svojo distribucijsko mrežo.

 

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Višnja Živkovič Vulić

Tel: 01 / 589 83 62

E-mail: visnja.vulic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Alenka Prelec

Tel: 01 / 583 08 37

E-mail: een@ozs.si in alenka.prelec@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Špela Seljak

Tel: 05 / 663 77 39

E-mail: spela.seljak@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj