Poslovno sodelovanje - 17. 7. 2018

Poslovno sodelovanje - 17. 7. 2018

17. 07. 2018

Celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

BRBE20180615001

Belgijsko podjetje je specializirano za komercializacijo visoko zmogljivih materialov, premazov in opreme za izboljšanje postopkov za farmacevtsko in fino kemično industrijo. Podjetje ponuja distribucijsko ali komercialno zastopanje uveljavljenih izdelkov in opreme, ki se uporabljajo v kemični industriji.

Oddaja interesa

BRNL20180531001

Nizozemsko podjetje se ukvarja s trgovino na debelo v športu in igračah. Eden od njihovih izdelkov je 2-metrski izdelek, podoben shuffleboardu. Gre za igro značilno za Nizozemsko, ki se igra doma in na turnirjih. Podjetje išče tovarno za obdelavo lesa, ki lahko zagotovi tovrstne izdelke v količini od 2000 do 3000 letno. Predvideva se proizvodni sporazum.

Oddaja interesa

BRUK20180628001

Britanski oblikovalec novega in inovativnega izdelka proti insektom je izumil rešitev za odganjanje insektov brez da bi le-te pokončali. Podjetje išče proizvajalca novega izdelka za dolgoročni proizvodni sporazum.

Oddaja interesa

BRBG20180606001

Bolgarsko podjetje, specializirano za projektiranje, montažo in vzdrževanje pametnih zgradb ter prodajo pametnih naprav, išče ponudnika ali distributerja »hospitality TV sistemov«, in se ponuja kot distributer za tovrstne proizvode na bolgarskem in sosednjih trgih.

Oddaja interesa

BRIT20180626001

Italijansko MSP, specializirano za izdelavo avtomatskih sistemov za stanovanjske in notranje prostore, išče proizvodnega partnerja hidravličnih črpalk, da bi razvil projekt, ki se osredotoča na varnostne cestne ovire in stebre. Podjetje je zainteresirano za sklenitev podizvajalskih ali proizvodnih pogodb z izkušenimi proizvajalci hidravličnih črpalk.

Oddaja interesa

BRPL20180620001

Poljsko MSP, ki deluje kot distributer kemikalij / plastičnih mas, išče proizvajalce  polietilena linearne nizke gostote (LLDPE). Linearni polietilen z nizko gostoto (LLDPE) mora biti v obliki prahu za uporabo pri rotacijskih kalupih. Podjetje išče poslovne partnerje in se ponuja kot distributer z bogatimi izkušnjami v distribucijskem procesu, zato zagotavlja sodelovanje na visoki ravni.

Oddaja interesa

BRFR20180516001

Izkušeno francosko podjetje išče nove dobavitelje nizkocenovnih copat (slippers) in ponuja proizvodno sodelovanje podjetju, ki lahko dobavi copate (tekstil, EVA, PVC) v velikih količinah.

Oddaja interesa

BRPT20180629001

Portugalsko podjetje oblikuje, razvija in izdeluje medicinske pripomočke. Za enega njihovih glavnih proizvodov (tlačna plošča 61x58x2cm) potrebuje novo embalažni etui (podoben torbi/etuiju za računalnik), ki bo služil kot zaščitna embalaža produkta. Podjetje išče partnerja, ki se ukvarja s proizvodnjo oz. izdelavo tovrstnih etuijev/torb. Podjetje mora izkazati primere predhodno izdelanih izdelkov (etuiji, torbe, nahrbtniki, ipd). Podjetje ponuja podizvajalski oz. proizvodni dogovor.

Oddaja interesa

BRNL20180528001

Nizozemsko podjetje je oblikovalo leseno mizo za zunanjo uporabo. Model je mogoče naročiti v 4 velikostih in pričakujejo, da bodo v letu 2019 prodali skupno 300 kosov. Zato podjetje išče lesno-obdelovalno podjetje, ki lahko januarja 2019 zagotovi prvo dobavo 80 miz. Sodelovanje je predvideno v okviru proizvodnega sporazuma.

Oddaja interesa

BRBE20180614001

Belgijsko MSP, specializirano za proizvodnjo peciva za distribucijo na drobno je trenutno v stiku z že določenim uvoznikom peciva v Nigeriji. Belgijsko podjetje išče prevoznega partnerja za redni prevoz izdelkov v Nigerijo, na podlagi podizvajalske pogodbe ali pogodbo o storitvah.

Oddaja interesa

BRFR20180502001

Francosko zagonsko podjetje je razvilo novo spletno platformo, ki bo ponujala in medsebojno primerjala ponudbo domov za starejše, s katero bi zagotovili strankam osebno in prilagojeno svetovanje o domovih za starejše ali negovalnih stanovanjih glede na njihove potrebe. Podjetje išče partnerje med ustanovami ali podjetji, ki imajo dobro znanje o tem sektorju v različnih evropskih državah, da zagotovijo ustrezno podporo pri vstopanju na nove trge. Podjetje išče ustreznega partnerja in ponuja storitvene sporazume (svetovanje, razvoj storitev).

Oddaja interesa

BRGR20180702001

Grški nagrajeni oblikovalec luksuznih ženskih čevljev (lastne blagovne znamke) in proizvajalec, ki v Grčiji proizvaja vrhunske čevlje iz luksuznega italijanskega usnja in ostalih delov (trakovi čevljev, pete itd.), išče podizvajalce in/ali proizvajalce, ki bi izdelovali čevlje in/ali dele čevljev, ki jih podjetje oblikuje na podlagi pogodbe o podizvajanju ali proizvodnji.

Oddaja interesa

BRDK20180709001

Danski oblikovalec, ki je razvil in prodaja 3-modulni sistem za zbiranje odpadkov in je izdelan po principu 3D upogibanja tankih kovinskih žic z majhnimi koti, išče proizvajalca v vzhodni Evropi.

Oddaja interesa

BRPL20180705001

Poljsko podjetje za proizvodnjo in trgovino z več kot 24-letnimi izkušnjami, specializirano za proizvodnjo različnih vrst lesenih izdelkov, išče partnerje, ki lahko ponudijo lesene poličnike, zložljiva lesena stojala, škatle in šatulje, lesene podstavke za lončnice na koleščkih in komponente pohištva, ki se zanimajo za distribucijo njihovih proizvodov na poljskem trgu in na mednarodnih trgih. Prav tako iščejo proizvajalce vezanega lesa in dobavitelje lesa iglavcev.

Oddaja interesa

BRNL20180430001

Nizozemska multinacionalka, proizvajalec elektronskih naprav za potrošniško in medicinsko uporabo, išče nove načine za predstavitev svojih izdelkov. Tradicionalne  predstavitve na sejmih so nujne, vendar imajo veliko ceno. Podjetje vabi podjetja, ki kot alternativo lahko ponudijo nov način prezentacije v okviru virtualnih dogodkov in iščejo možnost storitvenega sodelovanja s podjetji v tem sektorju ali lahko ponudijo v odkup ustrezno rešitev.

Oddaja interesa

BRDE20180628001

Nemško MSP je oblikovalo stol, ki se lahko uporablja tudi kot polica. Je visokokakovosten izdelek, izdelan iz masivnega lesa (oreh) ali trdih vlaken. Stol je zelo praktičen, vendar hkrati tudi dekorativen. MSP išče partnerja, ki lahko izdela stol v majhnih serijah, z uporabo CAD tehnologije v okviru proizvodnega sporazuma.

Oddaja interesa

BRIE20170725001

Irski oblikovalec luksuznih otroških oblačil išče proizvajalca oblačil, ki lahko zagotovi izdelavo bombažnih izdelkov ter izdelkov iz kašmirja, ki bodo zadostili visokim standardom, in želi z njim vzpostaviti dolgoročen proizvodni sporazum. Idealni partner bi bil proizvajalec dolgih jopic/otroških oblekic, puloverjev in hlačnih nogavic, ki jih je mogoče narebriti, ali pa se jim lahko dodajajo različni dodatki.

Oddaja interesa

BRUK20180620002

Britansko podjetje z nišno modno blagovno znamko, ki nudi elegantno in medicinsko podkrepljeno obutev za posameznike, ki imajo plosko stopalo ali imajo plantarni flasciitis, išče evropsko partnerstvo za sodelovanje v obliki razvoja prototipov čevljev, ki se lahko nadaljuje v proizvodni sporazum.

Oddaja interesa

BRIT20180518001

Italijansko podjetje, ki proizvaja in prodaja industrijsko leseno embalažo, išče nove dobavitelje, in sicer proizvajalce surovega lesa in lesenih pakirnih polizdelkov iz vzhodnoevropskih držav za srednje ali dolgoročne proizvodne priložnosti.

Oddaja interesa

BRNL20180703001

Nizozemska družba je uvedla evropsko modno znamko v oblačilih za vodne dejavnosti in želi lansirati prvo kolekcijo lastnih oblikovanih in razvitih oblačil. Podjetje išče proizvajalce neoprenske tkanine ter potencialne partnerje, ki lahko proizvajajo in tiskajo neoprenska oblačila na podlagi proizvodnega dogovora.

Oddaja interesa

BRPL20180629002

Poljsko trgovsko podjetje, specializirano za spletno prodajo izdelkov za obdelavo zraka (npr. čistilci, detektorji onesnaževanja zraka, sušilniki zraka), želi razširiti svoj portfelj s proizvodi za klimatizacijo v zaprtih prostorih (zračni ventilatorji, vlažilci, grelci, ionizatorji, koncentratorji kisika itd.). Zato podjetje išče dobavitelje tovrstnih produktov iz držav EU ali EFTA za sodelovanje na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah ali sporazuma o trgovskem zastopanju. Podjetje ponuja svoje distribucijske storitve prek spletne trgovine.

Oddaja interesa

BODE20180711003

Dobro uveljavljen nemški proizvajalec tekočih prehranskih dopolnil, vključno s pijačami, ki vsebujejo kolagen, išče partnerje za distribucijo in ponuja svoje storitve na podlagi podizvajalskega sodelovanja.

Oddaja interesa

BOKR20180601001

Korejsko podjetje je razvilo večkanalni program (programska oprema) za mešanje zvoka za  UHD  multimedijski zvok/oddajanje. Ta zagotavlja uporabniku prijazne vmesnike, ki povečujejo produktivnost proizvajalcev zvoka. S svojo »binauralno« nadzorno funkcijo lahko spremljate večkanalne mešanice zgolj z uporabo slušalk ali slušalk brez dejanskih zvočnikov. Podjetje želi ponuditi programsko opremo prek distribucijskega ali agencijskega sporazuma.

Oddaja interesa

BOFR20180628004

Francosko MSP, specializirano za proizvodnjo opreme za lovske pse, kot npr. zaščitni telovniki, ovratniki, povodci itn. išče trgovske posrednike (distributerje / zastopnike) za distribucijo in zastopanje svojih izdelkov na trgih EU.

Oddaja interesa

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Edina Zejnić

Tel: 01 / 583 05 86

E-mail: edina.zejnic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Enterprise Europe Network - Slovenija

Čevljarska 27, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 87

E-mail: sebastjan.rosa@upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj