Brezplačno usposabljanje - »Kako naj splet koristno uporabim za svoj posel?«, Žalec

Brezplačno usposabljanje - »Kako naj splet koristno uporabim za svoj posel?«, Žalec

12. 06. 2018

Datum: 19. in 20. junij 2018, od 8. do 12. ure

Kraj: Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec, Levstikova ulica 2, Žalec

Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec, SPOT svetovanje Savinjska, organizira brezplačno dvodnevno usposabljanje z naslovom: »Kako naj splet koristno uporabim za svoj posel?«.

Glede na hiter razvoj informacijske tehnologije in na nujnost pojava na spletu vsakega podjetja, boste na usposabljanju izvedeli zakaj je kot podjetje dobro biti na spletu, imeti spletno stran, kakšne možnosti uporabe mi splet omogoča, na kakšen način se približati kupcu, kakšna je uporabnost Facebooka za posel in vse o iskalnikih.

Predavala bo Biserka Kišič, KISIK Komunikacije s.p., predavateljica z 20 letnimi izkušnjami na različnih področjih marketinga in odnosov z javnostmi. Ima  izkušnje v mednarodnem in slovenskem poslovnem okolju, bogato znanje o posameznih kanalih komuniciranja in njihovih specifikah, o sodobnih trendih v digitalnem marketingu, o sodobnih strategijah in pristopih, ki so potrebni za doseganje komunikacijskih ciljev podjetja.

Usposabljanje bo potekalo dva dni, v torek, 19. in sredo 20. junija 2018, od 8. do 12. ure v predavalnici Zbornice zasebnega gospodarstva Žalec, Levstikova ulica 2, 3310 Žalec.

Udeležba je brezplačna!

Prijava: Vsa zainteresirana podjetja in potencialne podjetnike vabijo, da svojo udeležbo potrdijo na e-naslov: barbara.mesarec@ozs.si najkasneje do petka, 15. junija 2018 oz. do zasedbe prostih mest.

Dodatne informacije: Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec, SPOT svetovanje Savinjska. Kontaktna oseba: Barbara Mesarec Jakopič, tel.: (03) 712 05 00, e-naslov: barbara.mesarec@ozs.si.

Več o dogodku

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj