6. BNI Adria podjetniška konferenca, Portorož

6. BNI Adria podjetniška konferenca, Portorož

22. 05. 2018

Datum: 29. in 30. maj 2018

Kraj: Portorož

Največja podjetniška mreža na svetu organizira že 6. mednarodno podjetniško konferenco BNI Adria

BNI (anlg. Business Network International) je največja organizacija na svetu za poslovno in podjetniško povezovanje, ki v več kot 74 državah sveta. V Sloveniji deluje 14 BNI skupin, ki skupaj združujejo več kot 330 članov iz več kot 50 panog, vsako leto pa BNI Adria pripravlja tudi odlično obiskano podjetniško konferenco, ki bo tokrat potekala 29. in 30. maja v Portorožu.

Temelj delovanja vseh skupin je BNI filozofija Givers Gain®, kar bi lahko prevedli kot »Kdor daje, pridobiva« in pomeni vzajemno medsebojno pomoč in podporo v skupini. Vsi, ki so del BNI-ja verjamejo, da bo šlo z medsebojnim povezovanjem in sodelovanjem lažje, in da s takšnim delovanjem lahko pridobivajo vsi.

Tema letošnje konference je podjetniška rast, slogan pa »Grow your business change your life«.

Prvi dan bo glavna tema komunikacija: udeleženci se bodo lahko posvetili komunikaciji pri vodenju, v prodaji, komunikaciji s sodelavci, partnerji in strankami. Medsebojna komunikacija je namreč ključ za uspešno sodelovanje na vseh nivojih in brez prave komunikacije ne moremo pričakovati podjetniških uspehov.

Drugi dan pa bodo vse aktivnosti usmerjene k akciji; organizatorji so se osredotočili na konkretne ideje kaj lahko naredimo za svojo uspešnost. Kako s samozavestno držo »zasijemo« na mrežniških dogodkih ali v procesu prodaje in, kako še bolj povečamo svojo vidnost in vidnost našega podjetja. Udeleženci bodo torej pridobili konkretne nasvete in ideje za svoje delovanje.

V okviru konference bo potekala tudi okrogla miza v sodelovanju z Slovenian Business Club-om, ki jo bo vodil  izvršni direktor Goran Novković, pridružil pa se mu bo tudi Uroš Požgan, mladi podjetnik s svojo uspešno podjetniško zgodbo kako je iz svoje ljubezni do kokic v dobrega pol leta ustvaril podjetje, ki je sodelovalo v projektu Štartaj Slovenija.

Več informacij o dogodku je na voljo na spletni strani: www.bnikonferenca.com.

Nacionalna partnerja konference sta Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije in Javna agencija SPIRIT Slovenija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj