Predstavitev garancij in mikrokreditov za obmejna in problemska območja Slovenskega podjetniškega sklada, Slovenj Gradec

Predstavitev garancij in mikrokreditov za obmejna in problemska območja Slovenskega podjetniškega sklada, Slovenj Gradec

22. 05. 2018

Datum: 31. maj 2018, od 9. do 11. ure

Kraj: MPIK Slovenj Gradec (3. nadstropje), Ozare 19, Slovenj Gradec

V sklopu delavnice bodo predstavljene finančne spodbude - garancije in mikrokrediti za obmejna in problemska območja, ki jih Slovenski podjetniški sklada ponuja.

Program dogodka:

  • Garancije - garancije Sklada za zavarovanje bančnih kreditov s subvencijo obrestne mere predstavljajo največji delež odobrenih sredstev Sklada. Zavarovanje bančnih kreditov z garancijami SPS-a omogoča MSP-jem hitrejše, lažje, predvsem pa cenejše pridobivanje bančnih kreditov za izvedbo projektov, ki omogočajo konkurenčno uveljavljanje na trgu, izboljšan tržni položaj, izvedbo tehnološko zahtevnejših projektov ter širitev dejavnosti in izboljšanje financiranja obratnih sredstev.
  • Mikrokrediti za obmejna in problemska območja - podjetja, ki so locirana na enem izmed OBMEJNIH problemskih območij imajo letos prvič možnost preko Slovenskega podjetniškega sklada dostopati do zelo ugodnih neposrednih mikrokreditov v višini od 5.000 EUR do 25.000 EUR/podjetje.

Več o dogodku

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijava: Prijavite se lahko do 30. 5. 2018 na e-naslov: info@podjetniskicenter-sg.si (ime in priimek udeleženca, ime podjetja, telefon).

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: info@podjetniskicenter-sg.si ali na telefonski številki: (02) 88 42 927 ali na 051 819 440.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj