Startup Weekend Kamnik

Startup Weekend Kamnik

22. 05. 2018

Datum: 1. in 2. junij 2018

Kraj: KIKštarter, Fužine 9, Kamnik

Imate dobro podjetniško idejo? Želite ustanoviti lastno podjetje? Ponujajo vam izjemno priložnost - v dveh dneh vam pomagajo razviti poslovno ideje in pomagajo pri njeni realizacija v praksi.

Startup Weekend Kamnik je intenziven podjetniški vikend, na katerem ekipe tekmujejo v tem, kdo bo v izjemno kratkem času prepričal komisijo z lastno idejo. V tem  startup weekendu vam bodo na voljo najboljši mentorji, ki vam bodo pomagali, da boste v tem času idejo kar najbolj razvili. Za prijavo ne potrebujete ničesar, le idejo in dobro voljo.

Najboljše poslovne ideje bodo nagrajene:

  • 1. mesto - 500 €
  • 2. mesto - 300 €
  • 3. mesto - 200 €

Zmagovalne ekipe imajo tudi možnost predstavitve pred naložbeniki KIKštarter pospeševalnika d.o.o. in vlagatelji ter s tem možnost pridobitve prve investicije za uresničitev poslovne ideje. Sklad podpira ideje v višini med 5.000 in 25.000 €.

Prijava: Pohitite s prijavo, število mest je omejeno na 10 ekip. Rok za oddajo prijavnice je 25. maj 2018 na e-naslov: info@kikstarter.si. V roku 48 ur vam bodo prijavo potrdili ali zavrnili. Od prijavljene skupine potrebujejo (ime skupine, ime in priimek članov, predstavitev ideje v parih stavkih).

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj