Javni razpis za spodbujanje inovacij s področja razvoja turističnih produktov in storitev v občini Ajdovščina

Javni razpis za spodbujanje inovacij s področja razvoja turističnih produktov in storitev v občini Ajdovščina

22. 05. 2018

Objavljeno: Občina Ajdovščina, 14. 5. 2018, www.ajdovscina.si

Predmet razpisa: Predmet javnega razpisa je dodelitev državne pomoči za spodbujanje oblikovanja inovativnih turističnih produktov in storitev.

Namen razpisa: Namen javnega razpisa je spodbuditi podjetja in posameznike k oblikovanju inovativnih produktov in storitev s področja turizma. Sredstva se namenja za sofinanciranje stroškov izdelave začetnega prototipa.

Cilj razpisa: Cij javnega razpisa je sofinanciranje oblikovanja inovativnih produktov ali storitev za območje občine Ajdovščina in destinacije Vipavska dolina.

Več

Pogoji za sodelovanje: Na javni razpis se lahko prijavijo fizične osebe s stalnim prebivališčem v občini Ajdovščina, zaposleni v podjetjih s sedežem v občini Ajdovščina ter mikro, majhna, srednja, majhna enotna, srednja enotna podjetja ter samostojni podjetniki s sedežem v občini Ajdovščina, ki želijo izdelati začetni prototip z namenom krepitve oziroma oblikovanja novih turističnih produktov oziroma storitev.

Več o pogojih najdete tukaj.

Vrednost razpisa: Višina sredstev za dodelitev subvencij za projekte inovacij v letu 2018 je 10.000 EUR.

Razpisnik: Občina Ajdovščina

Rok: Javni razpis je odprt do vključno 28. 6. 2018.

Dodatne informacije: Dodatne informacije so vam na voljo po telefonu na številki: (05) 365 9126 (Janez Furlan) in (05) 365 9159 (Janja Jazbar).

Razpisna dokumentacija: Razpisna dokumentacija je objavljena na spletnem naslovu: www.ajdovscina.si (pod rubriko Javna naročila, objave, javni razpisi).

Več: Več o javnem razpisu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj