TFL Poslovni zajtrk - »Znate brati bilance?« in EcoLex Life brezplačna ozaveščevalna delavnica o okoljski odgovornosti, Slovenj Gradec

TFL Poslovni zajtrk - »Znate brati bilance?« in EcoLex Life brezplačna ozaveščevalna delavnica o okoljski odgovornosti, Slovenj Gradec

15. 05. 2018

Datum: 17. maj 2018 (zajtrk s pričetkom ob 8.30 uri do 10.00 ure, delavnica od 12.00 ure do 16.15 ure)

Kraj: Hostel Slovenj Gradec, Ozare 18, Slovenj Gradec

Tema TFL Poslovnega zajtrka: Znate brati bilance?

Predstavili bodo vsebine s področja računovodenja in davkov, ki jih je treba poznati, da lahko razumete bilance. Ta znanja morajo osvojiti vsi, ki podpisujejo letna poročila kot tudi drugi strokovnjaki v podjetju.

Seveda pa ni dovolj oditi le enkrat na seminar, ki obljublja 'Hitro branje bilanc'. Kaj je treba znati in kako se tega naučiti bo predstavila Silva Koritnik Rakela, ki je izvedla že 30 + delavnic z omenjeno vsebino.

Zakaj se vam splača priti?

  1. Brezplačno strokovno izobraževanje
  2. Mreženje in sklepanje novih poznanstev ter poslovnih sodelovanj
  3. Praktičen prikaz uporabe portala Tax-Fin-Lex
  4. Brezplačna pogostitev in prijetno druženje

Darilo: bon za 30 EUR, ki ga lahko uveljavite pri prijavi na katerikoli TFL seminar ali naročilo storitev portala.

EcoLex Life brezplačna ozaveščevalna delavnica o okoljski odgovornosti

Številna podjetja - med malimi in srednjimi jih je takih kar dve tretjini - ne pozna zakonskih podlag o odgovornosti za povzročeno okoljsko škodo.

Slovenski Zakon o varstvu okolja jasno določa, da je povzročitelj okoljske škode odgovoren tudi za njeno preprečevanje in sanacijo. V praksi pa to načelo pogosto ni uresničeno, za kar sta kriva tako kompleksna zakonodaja kot tudi zahteven postopek dokazovanja.

Komu je delavnica namenjena?

Podjetjem, panožnim in podjetniškim združenjem, vladnim organizacijam, nevladnim organizacijam (NVO), odvetnikom, zavarovalnicam.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj