Sejemske predstavitve v Avstriji v maju 2018

Sejemske predstavitve v Avstriji v maju 2018

26. 04. 2018

Vir in informacije: www.izvoznookno.si, 11. april 2018, mag. Dušan Pšeničnik, ekonomski svetovalec, vodja gospodarskega oddelka, Veleposlaništvo Republike Slovenije na Dunaju

Pferd Wels je čista številka ena. Kombinacija obsežnega razstavnega programa s posebnimi predstavami, temami, več kot 200 demonstracijami v podpornem programu in edinstveno Night of the Kores so osnova tega uspeha. Pokrivanje vseh sektorjev, od športa, vzreje, dresure, skakanja, rekreativnega jahanja, vožnje in zahoda, do odnosa, nege in oskrbe.

Smart Automation Austria je edini avstrijski sejem za tehnologijo industrijske avtomatizacije, s poudarkom na avtomatizaciji tovarniških in avtomatizacijskih procesov. Paleta izdelkov se razteza od ravni komponente do popolnih sistemov in integriranih rešitev za avtomatizacijo ter pokriva vsa področja izdelkov tehnologije industrijske avtomatizacije.

C4I – Connectivity for Industry - je platforma za digitalizacijo industrijske vrednostne verige in prva kontaktna točka za proizvodna podjetja, ki želijo zagotoviti njihovo konkurenčnost z digitalizacijo in povezovanjem v omrežja. Na C4I boste srečali ponudnike informacijske tehnologije in sistemskih rešitev za industrijske aplikacije.

  • Intertool, Sejem Dunaj, 15. - 18.  maj 2018*

Intertool se osredotoča na strojna orodja in precizna orodja za razrez ter oblikovanje, opremo, procese in sisteme vzdolž procesne verige. Več kot 220 razstavljavcev, vključno z mnogimi tržnimi in tehnološkimi voditelji, uporablja Intertool kot platformo za proizvodnjo tehnologij v Avstriji. Predstavljajo svoje izdelke in inovacije nosilcem odločanja industrijskih in trgovskih podjetij v različnih sektorjih, kot so avtomobilska industrija, orodni stroji, splošni strojni inženiring, jeklarska konstrukcija in mnoga druga področja.

Razstavni center Salzburg vsako leto okoli Binkošti postane tradicionalno srečanje mladih in starih. Salzburg Dult se šteje za tradicionalni festival, katerega zgodovina sega v srednji vek. Prvotno ustanovljen spomladi, kot praznik v spomin na sv. Ruperta, zaščitnika Salzburga, je skozi stoletja preoblikoval v današnji "binkošt".

*B2B - business to business

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj