10. sejem ZAUH - zajem, arhiviranje, upravljanje in hramba podatkov, Ljubljana

10. sejem ZAUH - zajem, arhiviranje, upravljanje in hramba podatkov, Ljubljana

26. 04. 2018

Datum: 10. maj 2018

Kraj: Gospodarsko razstavišče v Ljubljani

V četrtek, 10. maja 2018, se bo na Gospodarskem razstavišču, v Ljubljani, odvijal 10. sejem ZAUH - zajem, arhiviranje, upravljanje in hramba podatkov.

Na letošnjem sejmu in spremljajoči konferenci ZAUH bodo osrednjo pozornost namenili normativnim ter organizacijskim in tehnološko - tehničnim vprašanjem uporabe, zajema, upravljanja in hrambe digitalnih gradiv v poslovnih okoljih, podprtih z mobilnimi in »oblačnimi« informacijskimi tehnologijami.

V okviru konference bodo strokovnjaki iz gospodarstva in javne uprave predstavili odgovore na izzive, ki jih pred nas postavljajo novi predpisi s področja e-poslovanja in varstva podatkov, nove tehnologije obravnavanja e-dokumentov, digitalna prenova poslovnih in upravnih procesov, ter s tem povezane priložnosti za kakovostnejše, učinkovitejše, dostopnejše in varnejše e-storitve.

V okviru sejemskega dela ZAUH-a se boste lahko, v neposrednem stiku s ponudniki, seznanili z najnovejšimi rešitvami in storitvami s področja e-poslovanja, s poudarkom na ustvarjanju, izmenjavi, zajemu, upravljanju in hrambi digitalnih gradiv. Ob tem boste imeli priložnost, da s številnimi kolegi in kolegicami izmenjate informacije in izkušnje ter dobre prakse, ki vam bodo v pomoč pri vaših projektih prehoda na e-poslovanje.

Več o sejmu

Sejem ZAUH je za udeležence BREZPLAČEN.

Prijava: Prijavite se lahko tukaj.

Dogodek je vsako leto organiziran v sodelovanju z ARHIVOM REPUBLIKE SLOVENIJE.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj