Zagotavljanje dostojnega dela zaposlenih, zlasti varnega in zdravega delovnega okolja, z namenom preprečevanja delovnih sporov, Ribnica

Zagotavljanje dostojnega dela zaposlenih, zlasti varnega in zdravega delovnega okolja, z namenom preprečevanja delovnih sporov, Ribnica

24. 04. 2018

Datum: 22. maj 2018, od 11. do 14. ure

Kraj: Območna obrtno-podjetniška zbornica Ribnica, Vrvarska pot 3, Ribnica

Inšpektorat RS za delo (IRSD) je v februarju 2017 začel z izvajanjem šestletnega projekta z namenom okrepitve svetovalne in preventivne vloge IRSD.

Cilj projekta je med drugim tudi ozavestiti delodajalce o zagotavljanju dostojnih pogojev za varno in zdravo delovno okolje, z namenom preprečevanja delovnih sporov.

Program:

  • Uvodni pozdrav in predstavitev projekta;
  • Problematika preventivnih zdravstvenih pregledov;
  • Izjava o varnosti z oceno tveganja, njena vsebina in izdelava;
  • Dejanske obveznosti delodajalcev na področju varnosti in zdravja pri delu glede usposabljanja delavcev in osebne varovalne opreme.

Udeležba je brezplačna.

Prijava: Prijave sprejemajo po e-pošti: projekt.irsd@gov.si (ime in priimek udeleženca, ime podjetja, telefon, datum delavnice), z navadno pošto na naslov: Verovškova 64a, 1000 Ljubljana z obvezno oznako »ZA PROJEKT - prijava na delavnico« (ime in priimek udeleženca, ime podjetja, e-naslov, telefon, datum delavnice), po telefonu na telefonsko številko: (01) 320 53 87.

Dodatne informacije: Dodatne informacije lahko dobite na telefonski številki: (01) 320 53 87.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj