Predstavitev svetovnih trendov s področja vitke organizacije, Šmarješke Toplice

Predstavitev svetovnih trendov s področja vitke organizacije, Šmarješke Toplice

24. 04. 2018

Datum: 16. maj 2018, od 8.30 do 15.00 ure

Kraj: DEMETRA Lean Way d.o.o., Bela Cerkev 9, Šmarješke Toplice

Vabljeni na brezplačni dogodek s posebnim gostom iz Francije, ALEXISEM BELLENGERJEM, LEAN specialistom, ki vam bo predstavil zadnje svetovne trende na področju LEAN ali vitke organizacije. Videli in slišali boste veliko novih in zanimivih vsebin s področja oblikovanja LEAN ORGANIZACIJE.

KAIZEN - Več kot 60 izboljšav na zaposlenega v enem letu je realnost

Japonske tehnike izboljševanja se že desetletja posnemajo po vsem svetu in med najbolj uveljavljene sodi tudi Kaizen.

V osnovi je izraz Kaizen sestavljen iz japonske besede »kai«, ki pomeni »sprememba«, in besede »zen«, ki pomeni »na boljše«. V slovenskem jeziku terminu Kaizen, najbolj ustreza beseda izboljšava. Kaizen ne pomeni le eno metodo ali težnjo po stalnem izboljševanju, temveč veliko več. Kaizen je lahko posamična izboljšava ali sistem izboljševanja.

Obravnavali bodo fenomen TOYOTINE tovarne iz Kyousha, kjer zaposleni predlagajo več kot 60 izboljšav letno. Obenem bodo odgovorili na vprašanje: »Kje so priložnosti in kako vzpostaviti proces stalnega izboljšanja? Delo bo potekalo skozi kratko praktično delavnico, ki jo bo ob pomoči sodelavcev, vodil g. Bojan Šinkovec, specialist za metode stalnega napredovanja.

PERFORMANCE STORYBOARD® je univerzalna rešitev, ki vam ne olajša zgolj procesa Kaizen, temveč lahko z njo optimizirate še mnoge ostale procese stalnega izboljševanja, ker pridobite:

  • 25 % časa zaradi iskanja ali pridobivanja informacij,
  • 45 % učinkovitosti, ki jo izgubite zaradi nenadzorovanih procesov,
  • orodja, ki vam pomagajo do boljših rešitev ali odločitev.

VIZUALNA TOVARNA - Lean proizvodnja z opremo SESA SYSTEMS, v modernem industrijskem slogu SESA SYSTEMS

Predstavili vam bodo program SESA SYSTEMS, ki je z letošnjim letom bogatejši za vrsto novih rešitev. Podjetje SESA SYSTEMS je vodilni ustvarjalec LEAN opreme na svetu. Več kot 2500 rešitev, odlične kakovosti z neskončnimi možnostmi kombiniranja. Nepogrešljivi, ko se razvijajo metode ali orodja vitke proizvodnje, npr. 5S, TPM, PDCA, HOSHIN, SMED, KAIZEN, KANBAN, 6 SIGMA, VIZUALNA KOMUNIKACIJA oz., ko se opremljajo ali urejajo učinkovita delovna mesta po najvišjih standardih.

Razveselili vas bodo z novim katalogom LEAN ENTERPRISE 2018, ki je veliko bolj pregleden, združuje vse dosedanje kataloge in vključuje številne novosti, tako na področju LEAN proizvodnje, kot tudi na področju LEAN pisarne. V razstavnem prostoru si boste nekatere osnovne artikle in dodatke tudi ogledali.

Več o dogodku

Prijave: e-naslov: info@demetra-leanway.com

Dodatne informacije: Tel: (07) 30 73 081 ali 041 928 618, Spletna stran: www.demetra-leanway.com

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj