Brezplačna delavnica - »BeEmpathy«, Ljubljana

Brezplačna delavnica - »BeEmpathy«, Ljubljana

24. 04. 2018

Datum: 25. april 2018, ob 9. uri

Kraj: v Konferenčni dvorani stavbe B, Tehnološki park 19, Ljubljana

Vstopate na nove trge? Ne uspete najti prave poti do vaših kupcev in povečanja prodaje? Odgovor je »Bee Box«, inovativna rešitev nizozemca Joerya Schotanusa, ki je pred kratkim zaključil izmenjavo Erasmus v enem od slovenskih podjetij.

Ena ključnih značilnosti ustvarjanja uspešnega »lean« podjetja je v prvi vrsti spoznavanje članov tima in poslovnih procesov, nato sledi spoznavanje KUPCEV.

Bee Box

Tako ekipam, kot tudi posameznikom omogoča, da gredo skozi celoten poslovni proces, vse od empatije, pa do poslovnega pitch-a. Struktura projekta se oblikuje na podlagi posameznih inputov vsakega člana, kar pripomore k postavitvi prioritet, vizualizaciji in optimizaciji drugačnih pogledov na določen projekt.

Kaj pa končni uporabniki, ljudje, ki bodo dejansko uporabljali vaše produkte ali storitve? Jasno razumevanje kupca in njegovih potreb sta ključ do uspešnega projekta.

Z uporabo Bee Boxa bo vaš team na enak način razumel projekt in imel jasno vizijo, kaj končni uporabnik dejansko potrebuje in kako te potrebe zadovoljiti. Bee Box vsebuje več elementov in vsak od njih predstavlja eno fazo v procesu inoviranja.

Prijavite se na brezplačno delavnico, kjer boste Bee Box preizkusili v živo! Dogodek se bo odvijal v Konferenčni dvorani stavbe B, Tehnološki park 19, v sredo, 25. aprila 2018.

Program:

9:00 - 10:00

Uvod in kratko predavanje na temo empatije

10:00 - 12:00

Delo v timih 2-5 ljudi, z Bee Box orodjem

Delavnica je namenjena reševanju težav, ki lahko nastanejo na poslovni poti. Prav tako je odlična priložnost za izboljšanje komunikacije med člani določenega tima in iskanja ustrezne rešitve z »vodenim brainstormingom«.

Delo bo potekalo v skupinah.

Dogodek je BREZPLAČEN, prijava obvezna!

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj