Nove poslovne priložnosti v Avstriji - mednarodno poslovno srečanje FUTURE OF BUILDING, Avstrija

Nove poslovne priložnosti v Avstriji - mednarodno poslovno srečanje FUTURE OF BUILDING, Avstrija

17. 04. 2018

Datum: 8. in 9. maj 2018

Kraj: v prostorih avstrijske gospodarske zbornice na Dunaju, Avstrija

V ospredju dvodnevnega kongresa bodo najnovejši trendi in inovativne rešitve v gradbeništvu ter mreženje na mednarodni ravni. Organizatorji pričakujejo udeležence iz več kot 500 podjetij, institucij in raziskovalnih ustanov s področja gradbeništva ter infrastrukture z vsega sveta.

Kongres bo potekal 8. maja 2018 v prostorih Avstrijske gospodarske zbornice na Dunaju.

Program bo obsegal:

  • strokovne prispevke in razprave o najnovejših tehnologijah ter razvojnih smernicah na področju gradbeništva v Avstriji;
  • individualne B2B pogovore z avstrijskimi podjetji - prvič tudi preko Skypa;
  • inovacijske delavnice: „Ekološko inovativne stavbe“, "Gradnja in gradbeni materiali prihodnosti" ter "Pametno mesto, pametni dom";
  • ter strokovno razstavo "Mini-Bau-Expo".

Naslednji dan, 9. maja 2018, imajo mednarodni udeleženci dogodka možnost, da se udeležijo organiziranih ogledov izbranih gradbenih projektov na Dunaju in v njegovi neposredni okolici.

Prijava: Udeležba na prireditvi je za mednarodne goste brezplačna, obvezna pa je predhodna registracija na spletni strani: www.buildings2018.b2match.io/ ter strinjanje s pogoji udeležbe, ki jih določa Avstrijska gospodarska zbornica (WKÖ).

Rok za prijavo je 30. april 2018, vendar pozivamo podjetja, da svojo prijavo izpolnijo čim prej ter si tako zagotovijo možnost sestanka z najbolj zanimivimi podjetji, katerih termini za sestanke so hitro zasedeni.

Dodatne informacije: Za več informacij o dogodku, registraciji, programu, spletnemu dogovarjanju B2B terminov z drugimi sodelujočimi podjetji itd. obiščite uradno spletno stran dogodka.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj