Brezplačni tečaj poslovne angleščine za potencialne podjetnike, majhna in srednje velika podjetja ter samostojne podjetnike, Kamnik

Brezplačni tečaj poslovne angleščine za potencialne podjetnike, majhna in srednje velika podjetja ter samostojne podjetnike, Kamnik

10. 04. 2018

Datum: 17. april 2018, ob 16.30 uri

Kraj: Gimnazija in Srednja šola Rudolfa Maistra, GSŠRM (učilnica 39a), Novi trg 41a, Kamnik

Za uspešno komuniciranje je potrebno osnovno znanje tujega jezika. Angleščina je razširjen poslovni jezik, brez znanja si težko predstavljamo potovanja v tujino in sodobno poslovanje. Zaželeno je predhodno osnovno znanje angleščine, osvežitveni tečaj poslovne komunikacije je namenjen vsem tistim, ki so v preteklosti osvojili osnovno znanje, vendar potrebujejo nekaj obnove, nadgradnje, izpopolnjevanje.

Udeleženci bodo dvakrat tedensko, ob ponedeljkih in četrtkih, po štiri (4) šolske ure, nadgrajevali svoje znanje. Po opravljenem 20-urnem tečaju bodo udeleženci sposobni vzpostaviti kontakt, se predstaviti, opisati  svoje funkcije v podjetju in prijetno pokramljati s sogovornikom v tujini.

Več o dogodku

Tečaj/usposabljanje bo vodila prof. Janežič Marta.

Udeležba na tečaju / usposabljanju je brezplačna, obvezna je redna prisotnost!

Prijava: Prisotnost je potrebno potrditi najkasneje do 13. aprila 2018 na e-naslov: irena.tonin@gzs.si.

Dodatne informacije: SPOT Svetovanje Osrednja Slovenija, Kontaktna oseba: Irena Tonin, Tel: (01) 5898-186, e-naslov: irena.tonin@gzs.si.

Usposabljanje sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Financiranje poteka v  okviru projekta SPOT, Slovenske poslovne točke, za obdobje od 2018 do 2022.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj