Brezplačna konferenca »Slovenski razvojni dnevi« in brezplačni delavnici o razpisnih možnostih in postopkih za podjetja

Brezplačna konferenca »Slovenski razvojni dnevi« in brezplačni delavnici o razpisnih možnostih in postopkih za podjetja

12. 10. 2010

Kako do sredstev za razvojne projekte v tujini?

Datum: od 14. – 16. oktobra 2010

Kraj: v prostorih Mestnega muzeja Ljubljana

Institut mednarodne razvojne pomoči odraža zavezo mednarodne skupnosti, utemeljeno na »Milenijskih razvojnih ciljih« OZN in dokumentih OECD in EU, da zmanjša razlike v razvitosti in izkorenini revščino na planetu. Slovenija, kot razvita država (OECD) in članica EU, sprejema in izvaja svoje obveze v mednarodni razvojni skupnosti kot država donatorica. Glavni koordinator področja mednarodnega razvojnega sodelovanja (pomoči) v Sloveniji je Ministrstvo za zunanje zadeve RS, Sektor za mednarodno razvojno sodelovanje in humanitarno pomoč.

Z namenom popularizacije koncepta in projektov mednarodne razvojne pomoči v katere se lahko vključi tudi slovensko gospodarstvo Ministrstvo za zunanje zadeve RS v sodelovanju z GZS in ostalimi institucijami organizira konferenco »Slovenski razvojni dnevi«.

Konferenca bo potekala v prostorih Mestnega muzeja Ljubljana, od 14. – 16. oktobra 2010.

Posebej vas želijo opozoriti na delavnici o razpisnih možnostih in postopkih za podjetja, ki ju 14. oktobra ob 14:30 uri izvajata Evropska komisija in Medameriška razvojna banka v sodelovanju z GZS. Podrobnosti so v programu.

Prijave: Udeležba na konferenci in delavnici je za zainteresirana slovenska podjetja brezplačna, vendar pa zaradi operativnih potreb organizacije prosijo, da svojo udeležbo potrdite prek spletne prijavnice. Prijave sprejemajo do vključno 12. oktobra 2010.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj